Hittebarnet har fået en familie

Nu ved Maria, der ammede den nyfødte Ceren tilbage til livet, ikke, om hun nogensinde ser pigen igen

1/2
Næste »

For seks dage siden lå nyfødte Ceren forladt af sin mor i en vejkant i Tyrkiet, indtil højgravide Maria Sacha Kristensen fra Danmark kom forbi ved et utroligt lykketræf og kunne amme den overophedede baby tilbage til livet.

Nu har den lille pige fået en tyrkisk plejefamilie, som henter hende om fire uger, har Maria Sacha Kristensen fået at vide af børnehjemmet, hvor pigen er nu, da hun ringede til dem for at snakke om at oprette en fond til Ceren.

Se også: Ammede forladt babypige tilbage til livet

Men samtidig lyder meldingen, at Marias mulighed for kontakt med Ceren bliver afskrevet, medmindre adoptiv-familien ønsker det.

- Jeg er glad for, at hun allerede har fået en familie, men jeg ville gå gerne have nået at give hende noget med, eventuelt en lille opsparing eller noget, som familien kunne have brug for, siger den 25-årige social- og sundhedsassistent fra Horsens, der skal føde sit barn nummer to i august.

Hun havde planer om, at hun ville tage til Tyrkiet og se pigen igen, når hverdagen havde indfundet sig efter fødslen. Det gør ondt, at det måske ikke kan lade sig gøre. At den intense periode, hvor hun ammede Ceren og så hende dybt i øjnene, måske bliver den sidste.

Se også: Mor, er det min lillebror?

- Jeg har det rigtig skidt med, at jeg ikke aner, hvordan hendes fremtidige liv bliver, men jeg håber, at hun kontakter mig en dag, så jeg kan få hende i armene igen, siger Maria Sacha Kristensen, der samtidig håber, at Ceren nu får nogen, der kan give hende kærlighed.

- Jeg formoder, at når man adopterer et barn, er det, fordi man brændende ønsker det, så jeg håber, at hun får nogen, der virkelig kan være mor og far for hende. For det fortjener hun, fastslår Maria, der nu vil kontakte tyrkiske medier for at få sit budskab ud om, at Ceren og hendes nye familie altid kan få kontakt til hende.

Se også: Heltinden Maria: Giv gaver til Ceren i stedet

Hun har opfordret alle, der ønskede at give hende gaver, til i stedet at donere ting til den lille tyrkiske pige. Men nu er det altså ikke sikkert, at donationerne vil kunne gå til hende, men måske i stedet til børnehjemmet.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Få EKSTRA overblik
Grønland - Seneste nyt
Vittus indbød USA til øget samarbejde
De vil volden i forkøbet
Arktisk topmøde om langsigtet økonomisk samarbejde
Valgkandidater fra IA vil arbejde for Arktisk Zoologisk Have
Lær at tage fede billeder i Sisimiut
Se fotos: Sådan fjerner man en lavine
sermitsiaq.ag