Samfund

Politiet går ind i Lalandia-sag

Lalandia skal efter aftale med politiet skærpe sikkerheden omkring Tornado-rutsjebanen

1/2
Næste »

I kølvandet på at flere personer henover weekenden er kommet til skade i Lalandias nye vandrustjebane, Tornadoen, har politiet aflagt forlystelsesparken et kontrolbesøg.

LÆS OGSÅ:

Se også: Familiefar indlagt efter tur i Lalandias nye rutsjebane

- Vi fik henvendelsen fra skadestuen i går, og var så dernede og se, hvordan det hang sammen, siger vicepolitikommisær, Bo Von Würden, fra Lokalpoliet i Nakskov.

- Lalandia havde selv nogle tiltag til, hvordan sikkerheden kunne forbedres. Vi har nu lavet en aftale med dem om, at de sænker vandhastigheden og har en person til at holde øje med, at der ikke sidder mere end to personer i gummibådene ad gangen, tilføjer han.

LÆS OGSÅ:

Se også: Overlæge advarer mod Lalandia-rutsjebane

Vender tilbage
Bo Von Würden mener ikke, at de omkring fem tilskadekomne personer på nuværende tidspunkt bør føre til, at forlystelsen lukkes.

- Med de tiltag, der er lavet, venter vi og ser, om det har den ønskede effekt, og så holder vi selvfølgelig øje, så der ikke kommer flere lignende hændelser. Vi tager også derhen i morgen.

LÆS OGSÅ:

Se også: Direktør: Vi har forsøgt at regulere farten

Bo Von Würden opfordrer samtidig folk til at bruge deres sunde fornuft og følge Lanlandias retningslinjer, når de prøver 'Tornadoen'.

- Lalandia siger, at folk har svært ved at overholde de retningslinjer, de har givet. Men sikkerheden er i sidste ende Lalandias ansvar, så derfor er det en god ide, at man har noget personale til at holde med, at retningslinjerne bliver overholdt. Men folk må også gerne bruge deres sunde fornuft, siger han.

Tip os! Er du kommet til skade i et vandland eller en forlystelsespark i Danmark, så giv os et tip på sms/mms 1224 (koster alm. takst) eller på mail: 1224@eb.dk.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Få EKSTRA overblik
Grønland - Seneste nyt
Derfor blev Henrik Leth fyret
Filmen 'Inuk' vises i Italien
D vil fortsat ikke udpege medlem til forfatningskommission
Kræver handling for oprindelige folks rettigheder
Grønlandsbanken låner flere penge ud
For et år siden tog vi en dukkert...
sermitsiaq.ag