Samfund

Prædikant: Roskilde stinker af død

Den kristne prædikant Moses Hansen kloger sig om Roskilde Festivals dårlige moral og forbrug af stoffer på sin Facebook-profil

  • Vækkelsesprædikanten Moses Hansen har tidligere været på missionsture på sexmesser og på Nørrebro (Foto: Linda Johansen)
Vækkelsesprædikanten Moses Hansen har tidligere været på missionsture på sexmesser og på Nørrebro (Foto: Linda Johansen)
1/2
Næste »

Mandag døde en 20-årig svensker på Roskilde Festival efter at have taget stoffer. Mens nogle fester videre på årets festival, sidder andre derhjemme og prædiker.

LÆS OGSÅ:

Se også: Moses Hansen: Nedbrændt sex-messe er guds straf

Det er i bogstaveligste forstand tilfældet for den kristne prædikant Moses Hansen, der nu kloger sig på Facebook over gårsdagens dødsfald.

'EN STANK AF DØD
Roskilde Festivalen er i gang med at varme op, hvor de såkaldt store navne går på scenen fra på torsdag. Festivalen i fjor sluttede med et dødsfald. Årets festival startede med et dødsfald. Der er intet tilfældigt i tilværelsen. Musikken og aktiviteterne på den festival stinker af død. Disse få dødsfald er kun en forsmag på frugterne af den slags aktiviteter. Lad os bede om at mennesker begynder at bæve, når de på nært hold oplever umoralen, stofferne, spiritusen, udskejelserne og døden på nært hold,' skriver prædikanten på sin Facebook-profil.

LÆS OGSÅ: Moses Hansen vil have advarsel mod porno

Mørke og kaos
Den 71-årige Moses Hansen, der tidligere har missioneret på Nørrebro og til diverse sexmesser, fortæller, hvordan flere kristne fra en motorcykelklub har kontaktet ham. Indtil han fortsætter svadaen om de unges fordærv.

'Midt i mørke, kaos og død befinder der sig nogle få kristne på festivalen, der er lys i mørket,' skriver han og fortsætter:

'Vore seks venner er en del af en kristen motorcykelklub. De fortjener vores forbøn. Ja, I vil blive hånet og spyttet på. Jeres opgave er ikke let; men det vil være det værd. I kommer til at møde frugter i Himlen som et resultat af jeres tilstedeværelse på Roskilde Festivalen.'

Det er ikke første gang, at prædikanten deler sine ord om Jesus. Senest mente han, at branden i KB Hallen i september sidste år var Guds straf. Men han har også været på korstogvandring mod islam igennem Nørrebro tilbage i 2002.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Få EKSTRA overblik
Grønland - Seneste nyt
Forfatter om Lars-Emil: Han kunne blive ved med at snakke
Pukkelhvalens unge hvisker, når den taler med mor
Jakob Larsen: Det var tyveri
Trump er historisk upopulær hos amerikanerne
Lars Løkke på erhvervsfremstød i Kina
Klar opbakning til Kim som Siumut-formand
sermitsiaq.ag