Elling: DMI giver os en blankocheck

Rejsebranchen har svært ved at få armene ned efter udsigterne til mere pauvert, dansk sommervejr

  • Stig Elling er glad ved udsigterne til at få udsolgt. (Foto: eb.dk)
Stig Elling er glad ved udsigterne til at få udsolgt. (Foto: eb.dk)

Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget.

Denne gamle traver må stå til troende, efter at ekstrabladet.dk tidligere i dag kunne oplyse, at juli måneds sommervejr bliver akkurat lige så trist og ustadigt, som det har været hidtil.

Læs også: Så trist bliver dit juli-vejr

For selv om de fleste danskere nok bliver lidt lange i ansigterne over den deprimerende vejrprognose, så jubler man i rejsebranchen, fortæller Star Tour-direktør Stig Elling til ekstrabladet.dk.

- Lad mig lige starte med at sige, at jeg er ked af det på de danskeres vegne, der ikke har tid eller råd til at komme af sted sydpå på ferie, starter Stig Elling, inden han lader jublen bryde løs:

- Men vi skylder en kæmpe stor tak til DMI. For med det her vejr sender de os jo reelt en blankocheck. Så vi har svært ved at lade være med at juble, siger han til ekstrabladet.dk.

Ifølge Stig Elling gør de dårlige vejrudsigter, at de mange salgsmedarbejdere i Star Tour har historisk travlt.

- Vi har ikke haft så travlt i fem år. Alene de seneste fem dage har vi haft 350.000 danskere inde på vores side, og langt de fleste af dem har været inde og lede efter afbudsrejser. Jeg er sågar blevet ringet op privat af en familie, der ville høre, om ikke nok jeg kunne sørge for, at de kom af sted, siger han og fortsætter:

Læs også:

Se også: Juni var den koldeste i 21 år

- Jeg vurderer, at der er cirka 15-20.000 rejser tilbage i alt i branchen, og der er flere hundredtusinde danskere, der gerne vil af sted. Vi forsøger at skaffe nogle ekstra fly, men det er ret svært. Så lige nu kan vi slet ikke følge med efterspørgslen.

- Og det kommer vel til at koste de kunder dyrt, der så får én af de sidste rejser?

- Jamen det gør det, og sådan må det være. Vores priser ligger cirka på det dobbelte af, hvad de gjorde i juni, hvilket er klart, når det som nu i dén grad er sælgers marked. Vi oplever, at folk går i panik for at komme af sted, og så er det jo klart, at priserne ligger højere, end de plejer, lyder det fra rejsekøbmanden Stig Elling.

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere