Samfund

TV: Hans testikler vejer 45 kilo - afslår gratis operation

Amerikanske Wesley Warren Jr, lider af en slem sygdom, der har fået hans pung til at vokse sig enorm. Han samler nu ind til en operation, men bliver kritiseret, fordi han på mystisk vis har sagt nej til en gratis behandling. SE TV-KLIP

  • Wesley Warren Jr.'s pung vejer mere end 45 kilo. Mange undrer sig dog over, hvorfor han har takket nej til en gratis operation. (Foto: Screendump fra video)
Wesley Warren Jr.'s pung vejer mere end 45 kilo. Mange undrer sig dog over, hvorfor han har takket nej til en gratis operation. (Foto: Screendump fra video)
1/3
Næste »

Se manden med den enorme pung i tv-klippet herover
--------------------

Wesley Warren Jr. fra Las Vegas i USA er ikke i stand til at gå på arbejde, og har svært ved at gå på toilettet.

Årsag: Han lider at en sjælden sygdom, der har fået hans pung vokse sig kæmpestor og tung. Helt præcist vejer den 45,5 kilo.

Se også: TV: Hans pung vokser ustyrligt

Wesley lider af skrotal elephantiasis, som er forårsaget af en enorm vandansamling omkring hans testikler. Sygdommen udvikler sig typisk i tropiske egne af Afrika og Asien, men er yderst sjælden i den vestlige verden.

Ikke desto mindre har den ramt Wesley Warren Jr., der nu forsøger at indsamle de 6,17 millioner kroner som en operation, der kan gøre ham fri fra gigant-pungen koster.

Afslog gratis operation
Tv-programmet 'Dr. Oz Show' tilbød ellers Warren Jr. at betale regningen - et tilbud han dog har afslået, blandt andet fordi showet ville have de eksklusive rettigheder til et interview med den stor-pungede mand.

Denne præmis kunne han ikke acceptere. Han har nemlig planer om at medvirke i både undervisningsprogrammer og dokumentarfilm.

Nu bliver Warren Jr. beskyldt for at afslå tilbuddet, fordi han elsker opmærksomheden fra medierne. Det afviser han dog selv.

- Hvem vil leve sådan her? Jeg vil bare ikke miste livet under operationen, siger han.

Og operationen er da også risikofyldt. Den er muligvis livsfarlig, og indebærer blandt andet end stor risiko for, at lægerne bliver nødt til at fjerne både hans penis og testikler helt, hvis det ikke lykkes kirurgerne at stoppe blødningen.

Hvis man vil støtte indsamlingen til Wesley Warren Jr., kan man donere penge via hans Facebook-side, som i skrivende stund har mere end 550 medlemmer.

SE FLERE TV-KLIP PÅ EKSTRA BLADET HER

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Få EKSTRA overblik
Grønland - Seneste nyt
Forfatter om Lars-Emil: Han kunne blive ved med at snakke
Pukkelhvalens unge hvisker, når den taler med mor
Jakob Larsen: Det var tyveri
Trump er historisk upopulær hos amerikanerne
Lars Løkke på erhvervsfremstød i Kina
Klar opbakning til Kim som Siumut-formand
sermitsiaq.ag