Samfund

Kievs prostituerede skuffede over salget

De prostituerede i Kiev er ikke blevet overrendt af kunder under slutrunden

  • En aktivist fra kvinderettighedsgruppen Femen, bliver slæbt væk af politiet efter at have protesteret mod sexturisme under EM-slutrunden i Ukraine. Men sexarbejderne har ikke oplevet en stigning i efterspørgslen. (Foto: AP)
En aktivist fra kvinderettighedsgruppen Femen, bliver slæbt væk af politiet efter at have protesteret mod sexturisme under EM-slutrunden i Ukraine. Men sexarbejderne har ikke oplevet en stigning i efterspørgslen. (Foto: AP)

Inden EM-slutrunden blev skudt i gang i Polen og Ukraine, var der store diskussioner i Ukraine om, hvorvidt den store tilstrømning af udenlandske mænd ville føre til en kæmpe efterspørgsel på prostituerede, men indtil videre har sexarbejderne i Ukraine ikke mærket meget til slutrunden.

- Efter EM-slutrunden startede, har jeg talt med piger i Kiev og andre værtsbyer, og ingen af dem har fortalt mig om voldsomme stigninger i antallet af kunder, siger Olena Zuckerman, forkvinde for Legalife, en forening der arbejder med sexarbejderes rettigheder, til Kiev Post.

Se også:

Se også: Dansker er udsat for røveri i Ukraine

'Død sæson'
Avisen har desuden talt med to sexarbejde i Kiev, der begge melder om en 'fuldstændig død sæson'.

Så sent som i går demonstrerede den ukrainske feministgruppe, Femen, ellers imod sexturisme blandt de svenske fans, der varmede op til kampen mod Frankrig.

Se også:

Se også: Smed tøjet i EM-protest

En aktion der endte i irriterede svenskere og håndfaste anholdelser af de halvnøgne aktivister.

Ifølge Yevhenia Kuvshynova, der er koordinator for en støttegruppe for folk med HIV og AIDS, er forklaringen på de udeblivne kunder såre simpel.

- Under slutrunden har mænd ingen interesse i andet end øl og fodbold.

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere