Samfund

Løs tiger skudt i Knuthenborg

Beredskabet i Knuthenborg Safaripark måtte skyde en tiger, der var sluppet ud af indhegningen

  • Det var denne tiger, som beredskabet i Knuthenborg Safaripark måtte skyde, da den besluttede sig for at springe ud af en indhegning. (Foto: Knuthenborg safaripark)
Det var denne tiger, som beredskabet i Knuthenborg Safaripark måtte skyde, da den besluttede sig for at springe ud af en indhegning. (Foto: Knuthenborg safaripark)

En tiger med særdeles gode klatreevner slap i dag ud af en indhegning i Knuthenborg Safaripark.

Tigerens springtur fik straks beredskabet i safariparken til skyde den, men ifølge dyrechef og zoolog i Knuthenborg Safaripark, Lisbeth Høgh, var der på intet tidspunkt fare for gæsterne.

Problematisk tiger
- Det var en sindssygt problematisk tiger, vi fik sidste år. Den sprang over hegnet i en særligt lukket forgård, hvor den havde været ude og få lidt frisk luft, siger Lisbeth Høgh, og understreger, at tigeren ikke var i nærheden af publikum efter turen over hegnet.

- Den har aldrig været ude blandt publikum, og den sprang heller ikke ud i et område med publikum, siger Lisbeth Høgh, der midt i den ærgerlige sag glæder sig over, at beredskabet i safariparken viste sig yderst effektivt.

Ville gerne klatre
Knuthenborg Safaripark fik tigeren sidste år i forbindelse med en større omrokering af tigre i Danmark, men den har aldrig været en del af flokken af tigre.

- Tigeren har hele tiden været holdt væk fra de andre tigre og publikum, da dyreadfærdsspecialister vurderede, at den gerne ville klatre, og det fungerer altså ikke i en dyrepark som vores, siger Lisbeth Høgh.

Var du tilstede i Knuthenborg Safaripark, da tigeren stak, af så tip os på mail på 1224@eb.dk eller sms til 1224 (alm. sms-takst)

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Få EKSTRA overblik
Grønland - Seneste nyt
Arktis' sag på dagsordenen i Tromsø
Hjælp til uheldige skoleelever på vej
Stigende interesse for mineraludvinding
Medejer af Info Design død
Drabssigtede på Birna skal afhøres igen tirsdag
Torskefiskeriet tæt på rekord
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Mikkel Selin
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen