Samfund

Løs tiger skudt i Knuthenborg

Beredskabet i Knuthenborg Safaripark måtte skyde en tiger, der var sluppet ud af indhegningen

  • Det var denne tiger, som beredskabet i Knuthenborg Safaripark måtte skyde, da den besluttede sig for at springe ud af en indhegning. (Foto: Knuthenborg safaripark)
Det var denne tiger, som beredskabet i Knuthenborg Safaripark måtte skyde, da den besluttede sig for at springe ud af en indhegning. (Foto: Knuthenborg safaripark)

Seneste Nyheder

Hent flere
Nyheder
Bliv opdateret med de seneste nyheder direkte i din indbakke. Du får det daglige overblik inden frokost.

Få EKSTRA overblik

Hent flere
Grønland - Seneste nyt
 

En tiger med særdeles gode klatreevner slap i dag ud af en indhegning i Knuthenborg Safaripark.

Tigerens springtur fik straks beredskabet i safariparken til skyde den, men ifølge dyrechef og zoolog i Knuthenborg Safaripark, Lisbeth Høgh, var der på intet tidspunkt fare for gæsterne.

Problematisk tiger
- Det var en sindssygt problematisk tiger, vi fik sidste år. Den sprang over hegnet i en særligt lukket forgård, hvor den havde været ude og få lidt frisk luft, siger Lisbeth Høgh, og understreger, at tigeren ikke var i nærheden af publikum efter turen over hegnet.

- Den har aldrig været ude blandt publikum, og den sprang heller ikke ud i et område med publikum, siger Lisbeth Høgh, der midt i den ærgerlige sag glæder sig over, at beredskabet i safariparken viste sig yderst effektivt.

Ville gerne klatre
Knuthenborg Safaripark fik tigeren sidste år i forbindelse med en større omrokering af tigre i Danmark, men den har aldrig været en del af flokken af tigre.

- Tigeren har hele tiden været holdt væk fra de andre tigre og publikum, da dyreadfærdsspecialister vurderede, at den gerne ville klatre, og det fungerer altså ikke i en dyrepark som vores, siger Lisbeth Høgh.

Var du tilstede i Knuthenborg Safaripark, da tigeren stak, af så tip os på mail på 1224@eb.dk eller sms til 1224 (alm. sms-takst)

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik