TV: Her får han en overdosis badesalt

Der er kommet stort fokus på såkaldt badesalt som narko, efter flere episoder, hvor brugere af produktet har opført sig vanvittigt. SE TV-KLIP

Amerikanske Freddy Sharp fik en overdosis badesalt. Nu er der kommet stor fokus på produktet, som kan være dødeligt. (Foto: Screendump fra video)
Amerikanske Freddy Sharp fik en overdosis badesalt. Nu er der kommet stor fokus på produktet, som kan være dødeligt. (Foto: Screendump fra video)

Freddy Sharp fra Tennessee er en ung mand på 27 år, som flere gange har brugt såkaldt 'badesalt' som narkotisk stof - et blandingsprodukt af flere euforiserende midler.

Resultatet var en rus, som sendte ham på hopitalet i en overdosis. Selv har han en klar beskrivelse af hvordan stoffet føltes:

– Det var som et ondt, ondt mareridt, siger den unge amerikaner til CNN.

Den 31-årige Rudy Eugene var sandsynligvis også langt væk i en badesalts-rus, da han angreb den hjemløse mand Ronald Poppo, ved at spise af hans ansigt under en bro i Miami.

Se også: TV: Fik spist ansigt af kannibal - billeder frigivet

Det er især efter denne episode, at der i USA er kommet enorm fokus på badesalt.

Stoffet sælges nemlig lovligt i mange stater, selvom det indeholder syntetiske stoffer som mefedron og det psykoaktive stof MDPV.

Ligenu bliver loven ændret mange steder - se hvorfor i tv-klippet over artiklen.

SE FLERE TV-KLIP PÅ EKSTRA BLADET HER

1 af 2 Ronald Poppos ansigt er ikke til at genkende. Næsen er væk, panden er spist, mens der kun er et øjenæble tilbage i hans ansigt. Billedet er sløret af ekstrabladet.dk. Til højre ses kannibalen Rudy Eugene, der også var på badesalt. Billedet til venstre er ikke bekræftet af politiet.
2 af 2 Amerikanske Freddy Sharp fik en overdosis badesalt. Nu er der kommet stor fokus på produktet, som kan være dødeligt. (Foto: Screendump fra video)
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen