Samfund

TV: Her får han en overdosis badesalt

Der er kommet stort fokus på såkaldt badesalt som narko, efter flere episoder, hvor brugere af produktet har opført sig vanvittigt. SE TV-KLIP

  • Amerikanske Freddy Sharp fik en overdosis badesalt. Nu er der kommet stor fokus på produktet, som kan være dødeligt. (Foto: Screendump fra video)
« Forrige
Amerikanske Freddy Sharp fik en overdosis badesalt. Nu er der kommet stor fokus på produktet, som kan være dødeligt. (Foto: Screendump fra video)
1/3
Næste »
Nyheder
Bliv opdateret med de seneste nyheder direkte i din indbakke. Du får det daglige overblik inden frokost.

Få EKSTRA overblik

Hent flere
Grønland - Seneste nyt
 

Freddy Sharp fra Tennessee er en ung mand på 27 år, som flere gange har brugt såkaldt 'badesalt' som narkotisk stof - et blandingsprodukt af flere euforiserende midler.

Resultatet var en rus, som sendte ham på hopitalet i en overdosis. Selv har han en klar beskrivelse af hvordan stoffet føltes:

– Det var som et ondt, ondt mareridt, siger den unge amerikaner til CNN.

Den 31-årige Rudy Eugene var sandsynligvis også langt væk i en badesalts-rus, da han angreb den hjemløse mand Ronald Poppo, ved at spise af hans ansigt under en bro i Miami.

Se også: TV: Fik spist ansigt af kannibal - billeder frigivet

Det er især efter denne episode, at der i USA er kommet enorm fokus på badesalt.

Stoffet sælges nemlig lovligt i mange stater, selvom det indeholder syntetiske stoffer som mefedron og det psykoaktive stof MDPV.

Ligenu bliver loven ændret mange steder - se hvorfor i tv-klippet over artiklen.

SE FLERE TV-KLIP PÅ EKSTRA BLADET HER

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik