Samfund

Shoppede med måsen bar

100 kunder kunne købe gratis ind i ny tysk grænsebutik - hvis de tog tøjet af

Mest læste i Nyheder

Hent flere
Nyheder
Bliv opdateret med de seneste nyheder direkte i din indbakke. Du får det daglige overblik inden frokost.

Få EKSTRA overblik

Hent flere
Grønland - Seneste nyt
 

Et nyt supermarked i grænselandet er her til formiddag klokken 10 åbnet med et noget specielt tilbud. De første 100 kunder kunne nemlig købe gratis ind for 2000 kroner - hvis blot de ville handle med måsen bar.

Det var butikken PRISS, der ligger ved grænseovergangen i Sæd ved Tønder, der gav mulighed for nøgenshoppingen og ifølge ekstrabladet.dks fotograf på stedet, var der fantastisk stemning blandt de handlende.

Læs mere:

Se også: Smid tøjet og shop gratis

Læs også:

Se også: Politi på jagt efter nøgne kunder

- Folk var i godt humør og morede sig meget. Dem, der ikke tog tøjet af, heppede på dem, der gjorde. Der var ikke megen blufærdighed at spore, siger Karsten Sörensen.

Stor overraskelse
Direktør Niels Sterndorff er også ganske tilfreds med varehusets første dag. Han havde slet ikke regnet med, at folk rent faktisk ville shoppe nøgne.

- Jeg troede, at der maks ville komme 10-20 stykker og benytte sig af vores tilbud. Men jeg ved slet ikke hvor mange, vi har måtte afvise, fordi det jo kun var de første 100, som fik de 2000 kr. Det var helt sindsygt. folk kom jo gående over parkeringspladsen uden en trævl på kroppen. Så der måtte vi lige sige, at de skulle tage noget tøj på, lyder det.

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Ledende digital redaktør:Anders Refnov
EKSTRA-redaktør:Lisbeth Langwadt
Nyhedsredaktør lige nu:Mikke Selin
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk