Samfund

Shoppede med måsen bar

100 kunder kunne købe gratis ind i ny tysk grænsebutik - hvis de tog tøjet af

Et nyt supermarked i grænselandet er her til formiddag klokken 10 åbnet med et noget specielt tilbud. De første 100 kunder kunne nemlig købe gratis ind for 2000 kroner - hvis blot de ville handle med måsen bar.

Det var butikken PRISS, der ligger ved grænseovergangen i Sæd ved Tønder, der gav mulighed for nøgenshoppingen og ifølge ekstrabladet.dks fotograf på stedet, var der fantastisk stemning blandt de handlende.

Læs mere:

Se også: Smid tøjet og shop gratis

Læs også:

Se også: Politi på jagt efter nøgne kunder

- Folk var i godt humør og morede sig meget. Dem, der ikke tog tøjet af, heppede på dem, der gjorde. Der var ikke megen blufærdighed at spore, siger Karsten Sörensen.

Stor overraskelse
Direktør Niels Sterndorff er også ganske tilfreds med varehusets første dag. Han havde slet ikke regnet med, at folk rent faktisk ville shoppe nøgne.

- Jeg troede, at der maks ville komme 10-20 stykker og benytte sig af vores tilbud. Men jeg ved slet ikke hvor mange, vi har måtte afvise, fordi det jo kun var de første 100, som fik de 2000 kr. Det var helt sindsygt. folk kom jo gående over parkeringspladsen uden en trævl på kroppen. Så der måtte vi lige sige, at de skulle tage noget tøj på, lyder det.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Få EKSTRA overblik
Grønland - Seneste nyt
Derfor er Asii vild med islændinge
Slædehund fik amputeret benet
Vi vil arbejde 37 timer
Nu kan der klages over afslag
Heftig debat om parkering
Ikke strøm nok til alle i Nuuk