Samfund

Mubarak er (vistnok) ikke død

Stor usikkerhed om eks-diktatorens tilstand.

« Forrige
1/2
Næste »
Nyheder
Bliv opdateret med de seneste nyheder direkte i din indbakke. Du får det daglige overblik inden frokost.

Få EKSTRA overblik

Hent flere
Grønland - Seneste nyt
 

Hosni Mubarak er i live. Sådan da.

Det fortæller kilder i indenrigsministeriet og familiemedlemmer til Al Jazeera.

Den tidligere diktator i Egypten ligger dog i respirator efter han fik et hjertestop. I følge familien Mubaraks advokat var Mubarak bevidstløs, da han blev flyttet fra fængselshospitalet Tora til Maadi hospitalet ved Kairo.

84-årige eks-diktator ikke klinisk død
Al Jazereras reporter i Kairo oplyser, at Mubarak er i bedring, selvom han stadigvæk er i koma. Tidligere har det forlydt, at den 84-årige Mubarak allerede skulle være klinisk død efter et mislykket genoplivnings forsøg.

General Said Abbas, der er medlem af det militære råd, der sidder på magten i Egypten, fortalte til Reuters, at enhver snak om at Mubarak var klinisk død er 'det rene nonsens'.

Såvel det statslige tv, som det statslige nyhedbureau MENA har fortalt om Mubaraks skrantende helbred i varierende grad.

2. juni fik Mubarak en livstidsfom fordi han ikke greb ind da der blev dræbt demonstranter under sidste års opstand. Efterfølgende begyndte de første meldinger om det skrantende helbred at løbe ind.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik