Samfund

Blev overhældt med benzin: vansiret for livet

33-årige Naomi Breton blev forvandlet til en levende fakkel af eksmanden. Nu fortæller hun om mareridtet

  • Den 33-årige kvinde blev forbrændt i ansigtet, på armene og brystet. (Foto: ZUMA Press)
« Forrige
Den 33-årige kvinde blev forbrændt i ansigtet, på armene og brystet. (Foto: ZUMA Press)
1/2
Næste »
Nyheder
Bliv opdateret med de seneste nyheder direkte i din indbakke. Du får det daglige overblik inden frokost.

Få EKSTRA overblik

Hent flere
Grønland - Seneste nyt
 

Naomie Breton har tredjegradsforbrændringer på arme og bryster og har store brandmærker i ansigtet. Den 33-årige mor blev i sidste uge overhældt med benzin og sat ild til af sin ex-mand Roosevelt Mondesir. Det grusomme overfald skete ved en 7/11 butik ved Boynton Beach i Florida, hvor manden skulle have overleveret deres fælles fire-årige søn, der havde været på weekendbesøg.

Læs også:

ildtilkvinde 112 12. jun. 2012 Se også: Uhyggeligt drabsforsøg: Satte ild til sit barns mor

Levende fakkel
På overvågningsbilleder fra butikken kan man se hvordan den 52-årige Mondesir hælder benzin over ekskonen, og løber efter hende. Den desperate kvinder søger tilflugt i en 7/11 butik, men ex-manden får sat ild til hende og jagter hende derefter med en kniv.

- Jeg skreg og prøvede at slukke ilden, samtidig med at jeg prøvede at flygte fra ham. Jeg vidste, at det vigtigste var at få det brændende tøjet af, siger hun til den amerikanske tv-station CNN. Roosevelt Mondesir blev fundet nogle timer efter overfaldet i en busk. Han er nu sigtet på forsøg på manddrab.

Naomie Breton oplyser, at der tidligere har været problemer med vold i forholdet, og at hun to uger før angrebet havde kontaktet politiet for at få hjælp. Det skete ikke, hvilket fik alvorlige konsekvenser for den 33-årige mor. I dag er hun i bedring trods chokket.

- Jeg er bare glad for, at jeg er i live, lyder det.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Kim Vangkilde Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik