Samfund

Bøssegangster aktiv bag tremmerne

Revisor truet på livet: Den drabstiltalte og svindeldømte Bo Madsen driver virksomhed fra arresten i Køge

  • Bo Madsen, tiltalt for bøssegangster-drabet på Henrik Haugberg Madsen, driver stadig en række selskaber fra arresten i Køge. her er han på udgang sammen med kæresten Tina Christensen. (Privatfoto)
Bo Madsen, tiltalt for bøssegangster-drabet på Henrik Haugberg Madsen, driver stadig en række selskaber fra arresten i Køge. her er han på udgang sammen med kæresten Tina Christensen. (Privatfoto)

Den drabstiltalte 42-årige Bo Madsen fra Næstved, som forleden ved retten i Næstved blev idømt tre års fængsel for en brandstiftelse og omfattende kreditbedrageri, driver fortsat en række anpartsselskaber bag tremmer.

Den mange gange svindeldømte har flyttet adressen på mange af sine selskaber til: Kongsberg Alle 6, 4600 Køge. Bag denne tilsyneladende fine adresse gemmer sig: Arresten i Køge.

Herfra driver Bo Madsen stadig ni anpartsselskaber.

Det drejer sig blandt andet om to nye selskaber, Catering Dk Aps, der driver event og catering og Holm Leasing Aps oprettet 1. juni 2011. De øvrige syv er investeringsselskaber med titlen Hellerup Invest oprettet i 2005.

Læs også:

Se også: Fik falsk skilsmisse fra myrdet partner

Læs: mere:

Se også: Kronvidne om bøssegangsterdramaet: Vildere end Lundin

Deler selskaber
To af Bo Madsens selskaber er for nylig overtaget af revisor Peter Selmer Andersen, Sønderborg, og er i dag delt mellem Selmer Andersen og dennes ekskone. De to tidligere Bo Madsen selskaber hedder i dag: Milla-Petit Aps og revisionsfirmaet PPconsult Aps.

Læs mere:

Se også: Bøssegangster-dramaet: Den perfekte forbrydelse eller pure opspind

- Bo Madsen skyldte mig nogle penge, og derfor har jeg overtaget to af hans selskaber, siger Peter Selmer Andersen, hvis liv har ændret sig radikalt, efter at han kom i kontakte med Bo Madsen, den formentlig nu afdøde Henrik Haugberg Madsen, Claus Stokholm Larsens og dennes kæreste, der er kendt under øgenavnet Pulverheksen, fordi hun er dømt for at sende pulverbreve til en række kendte politikere.

- Jeg var ikke klar over, hvem jeg havde med at gøre, da de første gang henvendte sig til mig, siger Peter Selmer Andersen.

- Herefter blev jeg presset ind i nogle ting, som jeg i dag fuldstændig er ude af, og jeg har samarbejdet med bagmandspolitiet og fortalt alt, hvad jeg ved. Bo Madsen skyldte mig efterfølgende nogle penge, derfor har jeg fået to af hans selskaber. Men jeg har efterfølgende haft nogle meget ubehagelige trusler på livet andet steds fra. Og det har kostet mit ægteskab. Bo Madsens navn hænger stadig ved selskaberne, da han har stiftet dem, så jeg er i tvivl om, hvad vi skal stille op med dem.

Pulverheksen
- Hvordan kom du i forbindelse med Bo Madsen?

- Der stod pludselig en mand og spurgte, om jeg kunne hjælpe ham med nogle ting. Det ville jeg da godt, men da han skulle betale, betalte han 30.000 kroner i 100-kronesedler. Det studsede jeg da over. Så slog jeg ham op på nettet, og først da fandt jeg ud af, hvad jeg var ude i.

Alle hovedpersonerne i sagen har været i min stue, både de nu to drabstiltalte, den forsvundne Henrik Haugberg Madsen, Pulverheksen og Bo Madsens nuværende kæreste, Tina Christensen. Det har jeg det bestemt ikke godt med. Dengang Henrik stadig var der, henvendte de sig og spurgte, om jeg kunne lave nogle regnskaber for dem fem minutter i 12. Regnskaberne skulle afleveres efterfølgende dag til erhvervs- og selskabsstyrelsen. De prøvede først at snyde mig for mine penge, senere kom de med dem i kontanter.

- Hvordan har de lige fået fat på dig?

- Jeg ved det ikke. Jeg er et seriøst menneske, der vil have orden i mine ting. Det er også derfor, jeg efterfølgende har samarbejdet med bagmandspolitiet, siger revisor Peter Selmer Andersen.

Sagen kort:

- Bo Madsen, født den 9. februar 1970.

- Tiltalt for i forening og efter aftale med den fælles bekendte Claus Stokholm Larsen at have dræbt sin registrerede partner, Henrik Haugberg Madsen i et sommerhus på Enø Kystvej den 11. november 2010.

- Henrik Haugberg Madsens lig er aldrig blevet fundet.

- Efterfølgende er Bo Madsen blevet forlovet med frisør Tina Christensen.

- Politiets gennembrud i sagen kom, da Claus Stokholm Larsens hustru i januar betroede sig til politiet. Hun fortalte, hvad der var sket med Henrik Haugberg Madsen.

- 30. juni 2011 anholder politiet Bo Madsen og Claus Stokholm Larsen. Politiet sigter de to for drabet på Henrik Haugberg Madsen.

- Retssagen begynder 26. november 2012 ved retten i Næstved.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Få EKSTRA overblik
Grønland - Seneste nyt
Forfatter om Lars-Emil: Han kunne blive ved med at snakke
Pukkelhvalens unge hvisker, når den taler med mor
Jakob Larsen: Det var tyveri
Trump er historisk upopulær hos amerikanerne
Lars Løkke på erhvervsfremstød i Kina
Klar opbakning til Kim som Siumut-formand
sermitsiaq.ag