Samfund

Billede frigivet af mystisk skovdreng

For ni måneder siden kom en mystisk dreng vandrende ud af en tysk skov, nu er det første billede af ham frigivet

  • For ni måneder siden kom denne dreng ind på rådhuset i Berlin. Han ved ikke hvad han hedder, og politiet forsøger nu at finde ud af det, ved at frigive dette billede. (Foto: Politifoto)
For ni måneder siden kom denne dreng ind på rådhuset i Berlin. Han ved ikke hvad han hedder, og politiet forsøger nu at finde ud af det, ved at frigive dette billede. (Foto: Politifoto)
1/2
Næste »

For ni måneder siden kom en mystisk dreng ind på rådhuset i Berlin.

Her fortalte han, at han havde levet de sidste fem år i en skov med sin far. Derudover kunne han fortælle, at faren var død i skoven, og at han havde vandret fem dage nordpå, før han kom til Berlin.

Ifølge drengens forklaring var han flyttet i skoven med sin far, efter at moren var død i et trafikuheld. Derudover kunne han kun fortælle, at hans far hed Ryan og moren Doreen, men han havde ingen anelse om, hvor familien oprindeligt kom fra.

Taler engelsk
Faren skulle være død efter et fald, og efterfølgende havde 'Ray' begravet ham i et hul i skovbunden under nogle sten.

Nu har politiet i Berlin frigivet det første billede af den mystiske dreng.

- Vi har virkelig ingen ide om hans sande identitet, og vi håber, at vi med frigivelsen af billedet kan få løst mysteriet om drengen, der indtil videre bliver kaldt Ray, siger Micheal Gassen fra Berlins politi til Daily Telegraph

Den mystiske dreng taler engelsk med en svag accent, og derudover kender han kun få tyske ord.

Har forsøgt alt
- Hvem kender personen på billedet? Hvem kan give oplysninger om hans identitet? Hvem kan komme med oplysninger om mulige slægtninge?, var den medfølgende tekst til det frigivne billede.

Politiet har søgt i alle tilgængelige databaser på drengens DNA, fingeraftryk, og under savnede personer, men indtil videre uden held.

Drengen har ikke tidligere ønsket at få frigivet sit billede, men efter intens diskussion med politiet, har han nu accepteret.

Bor på ungdomsherberg
Drengen bor nu på et ungdomsherberg, og ifølge en talsmand for politiet, vil man på et tidspunkt blive nødt til at give ham en identitet.

- På et tidspunkt er han nødt til at få et navn, en nationalitet og en officiel fødselsdato. Sådan er lovgivningen her i landet, siger Hr. Neuendorf fra Berlins Politi.

Men politiet mener stadig, at der er noget, der ikke helt stemmer ved drengens historie.

- Der er noget underligt ved hele den her historie. Hver gang vi går i detaljer omkring hans forklaring afbryder han os, og siger at begge hans forældre er døde, og at der ikke er andre, der kender ham. Han lader til at have en dybfølt interesse i ikke at finde ud af, hvem han er, siger Hr. Neuendorf til Daily Telegraph.

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere