Samfund

Talsmand: McBedemand må have røde ører

Axel Jørgensen fra Danske Bedemænd har ikke hørt fra den bedemand, der tog kiste med på McDonalds

- Enten holder han lav profil, eller også er det ikke en af vores medlemmer, lyder det fra talsmand Axel Jørgensen fra Danske Bedemænd. ekstrabladet.dk har bedt brancheforeningen om hjælp til at finde den sultne bedemand, der med en kiste bagi smuttede en tur på McDonalds, som man kunne læse i går.

Læs mere:

Se også: Bedemand blev sulten: Tog kisten med på McDonalds

Så forkert ud
Besøget blev foreviget ved en McDonalds i Stilling ved Skanderborg i onsdags ved 12-tiden. Fotografen er 20-årige Lærke Jensen fra Ry. Hun havde været hos optikeren inde i Skanderborg og skulle lige have en burger til frokost på vej hjem.

- Jeg tog billedet, fordi jeg ikke kunne forstå, hvad en rustvogn lavede der. Det så bare helt forkert ud. Man fik det nærmest dårligt, siger Lærke Jensen, der er studerende. Udover, at hun synes det var underligt at se en rustvogn med en kiste i på McDonalds, så tænker hun også på de pårørende til den, der evt. lå i kisten.

- Jeg ville selv synes, det var mega ufedt, hvis det var en i min familie, der blev kørt rundt på den måde, lyder det.

Det er Axel Jørgensen helt enig i.

- Som bedemand har man en endnu større pligt til at opføre sig etisk korrekt end i nærmest alle andre job. Havde det været min medarbejder skulle hav givet en ordentlig bøde til kagekassen, siger Axel Jørgensen.

Kender du bedemanden? Skriv til os på 1224 (koster alm. SMS-takst)

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Få EKSTRA overblik