Samfund

Champagnedreng fører sig frem på DR

P3 holdt mikrofonen for champagnedrengen Mads Dinesen på dagen, hvor Ekstra Bladet havde afsløret hans mange løgne

  • Mads Dinesen blev kendt for at hælde dyr champagne ned i et indsamlingshul til de fattige. Nu fører han sig frem i medierne på trods af Ekstra Bladets afsløring af hans mange løgne. (FOTO: Privatfoto)
Mads Dinesen blev kendt for at hælde dyr champagne ned i et indsamlingshul til de fattige. Nu fører han sig frem i medierne på trods af Ekstra Bladets afsløring af hans mange løgne. (FOTO: Privatfoto)

Trods Ekstra Bladets afsløring af den unge iværksætter Mads Dinesens mange løgne, fortsætter han med at turnere det danske medieland rundt med sine vilde historier om sine mange påståede millioner - uden dog at ville dokumentere det.

Lørdag eftermiddag stillede han op i radioprogrammet Fordumsfrekvensen på P3 (Hør det her), hvor han og mangemillionæren Per Wimmer var hentet ind til en snak om fordomme over for millionærer.

Læs også:

Se også: Champagnedreng afsløret som løgner

Her kunne champagnedrengen fortælle om sin imponerende iværksætterkarriere og give den gas med vilde historier om sine mange påståede millioner.

Ekstra Bladet afslørede lørdag, at den bedragerisigtede Mads Dinesens iværksætterkarriere er bygget op om firmaer, der aldrig har eksisteret i den danske cvr-database, at han har snydt sine tidligere ansatte fra Diskotek Nasa for over et halvt års løn, og at han har udgivet sig for at være ejer af en akvarieforretning, hvor han var akvarierenser.

Million på bytur
I udsendelsen havde værten, Rebecca Svensson, købt boblevand i dagens anledning, og lytterne blev blandt andet belønnet med en historie fra Mads Dinesen om en bytur i København, der endte på en natklub i franske Saint-Tropez. Da natklubben lukkede tidligt, hev han angiveligt lige 800.000 kroner op af lommen for at få lov til at feste videre. Men da kravet lød på en million, ringede han bare til sin sekretær, som så overførte de resterende 200.000 kroner.

Læs også:

Se også: 'Champagnedreng' håner sine ansatte

P3: Ikke et kritisk program
Mads Dinensens deltagelse i radioprogrammet fik efterfølgende utilfredse lyttere til at skrive til programmet.

Ekstra Bladet ville gerne have spurgt redaktionschef for P3 Christian Ottenheim om graden af den research, man lavede på Mads Dinesen inden programmet, men han sendte i stedet denne mail:

'Fordomsfrekvensen er et program, der i en humoristisk og uhøjtidelig tone behandler lytternes fordomme og beder nogen om at stå på mål for dem. Det er ikke et portrætprogram eller et kritisk journalistisk magasinprogram, så jeg ser det ikke som noget stort problem, at de ikke på forhånd kendte til de detaljer om Mads Dinesen, som Ekstra Bladet har researchet sig frem til og præsenterede samme dag, som han var i studiet,' skriver han.

Førte sig frem på tv
Tidligere har Mads Dinesen også været i blandt andet Go' Morgen Danmark (Se det her), hvor en begejstret vært Morten Resen viste Mads Dinesens håndledstatovering af Dom Perignons log frem til seerne.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Få EKSTRA overblik
Grønland - Seneste nyt
Se billeder: Franskmænd vandt sneskulpturfestival
Politiker-debat om overvågning på jobbet
Kun én kommune mod korruption
Kristian Jeremiassen skifter igen politisk spor
Ny grønlænderforening i Fredericia
Besøg Malene i Igaliku via computer
sermitsiaq.ag