Samfund

TV: Lokal tv-station bringer UFO-optagelser

Mystiske objekter flyver rundt oppe i himlen over Denver. Ingen kan forklare hvad det kan være.

  • Videoen kan desværre ikke vises

Der er noget i luften i den amerikanske by Denver. Det dokumenterer to forskellige videooptagelser - og en ekspert i luftfart kan ikke forklare hvad det er.

Den lokale tv-station KDVR, der er FOX TVs samarbejdspartner i Denver, blev tilbudt en opsigtsvækkende video optaget af en anonym mand. Billederne viser flyvende objekter, der i høj hast zig-zagger sig igennem himlen over byen.

Se også:

ufo_default Verden på vrangen - 4. nov. 2011 TV: Han har beviserne - UFO'er findes

Ifølge manden flyver objekterne samme sted flere gange om ugen, typisk tidligt på eftermiddagen. En reporter fra Fox 31 Denver har undersøgt optagelserne fra den anonyme mand:

- Han har optaget billederne på hans digitalkamera fra en bakketop i Federal Heights. Det mærkeligste er, at de flyver så hurtigt, at man ikke kan nå at se dem med det blotte øje, siger journalisten Heidi Hemmat.

Optog billeder samme sted
Tv-stationen er efterfølgende gået ind i sagen med deres egen fotograf, Noah Skinner. Han tog sit eget udstyr med ud til det samme sted, som billederne var optaget og optog sine egne i samme tidsrum.

Se også:

SKy Verden på vrangen - 30. jul. 2012 TV: Mystisk objekt spottet under OL-åbning

Da tv-stationen satte hastigheden ned på Noah Skinners optagelser, viste også de et uidentificeret objekt, der fløj oppe i himlen.

Billederne er blevet forelagt for den tidligere pilot og luftfartsekspert, Steve Cowell, for at se om han kunne gennemskue, hvad der foregår på optagelserne.

- Jeg kan ikke identificere det, siger Cowell til KDVR.

Se også:

Skærmbillede 2012-08-01 kl. 12.16.59 Samfund - 1. aug. 2012 TV: UFO var tophemmeligt bombe-fly

- Det er ikke et fly, det er ikke en helikopter, og det er heller ikke fugle, lyder det.

Men betyder det, at der kan være tale om en UFO?

Cowell mener, at det mystiske objekt muligvis kan være rester af en slags metallisk affald, der bliver kastet op i luften af vinden. Han afviser skeptikeres påstand om, at der skulle være tale om insekter, der har sneget sig ind foran linsen.

Vurder selv i tv-klippet herover

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere