Samfund

Fremtidsfighters tager ansvaret for fup-banner

Det var en uafhængig aktivistgruppe, som satte fup-banner op ved Krifas hovedkvarter i Aarhus

  • Personer fra det uafhængige netværk Fremtidsfighters satte tirsdag morgen dette banner foran Krifas hovedkvarter i Aarhus. (Foto: Fremtidsfighters)
Personer fra det uafhængige netværk Fremtidsfighters satte tirsdag morgen dette banner foran Krifas hovedkvarter i Aarhus. (Foto: Fremtidsfighters)

Det var den uafhængige aktivistgruppe Fremtidsfighters, som i morges opsatte et fup-banner foran Krifas hovedkvarter i Aarhus.

Det oplyser gruppen til ekstrabladet.dk.

På marken mellem Krifas hovedkvarter i det nordlige Aarhus og den trafikerede Søftenvej mellem motorvejskrydset Aarhus Nord og den såkaldte Ikea-rundkørsel var der opsat et banner med teksten 'Vi smadrer danske løn- og arbejdsforhold'.

- Vi er bekymrede for vores arbejdsmarked med bl.a. manglende praktikpladser, social dumpning og forrringede overenskomster, som Krifa står for, siger en af bagmændene i Fremtidsfighters, Rasmus Vestergaard Madsen, til ekstrabladet.dk.

Rasmus Vestergaard Madsen er selv medlem af Enhedslisten, men han understreger, at Fremtidsfighters ikke tilhører et bestemt parti.

Læs også:

Se også: Fup-banner optrapper krigen mod Krifa

Det uafhængige netværk har gennem to år lavet flere happenings i forbindelse med faglige konflikter på bl.a. Vejlegaarden, Agnes Cupcakes i København og flere caféer i Aarhus.

- Vi er frustrerede over udviklingen på arbejdsmarkedet og har derfor samlet os i et netværk, som laver aktivisme og happenings. Det er ikke vores mål at blive en politisk organisation, da det vil ødelægge vores aktiviteter, hvis vi får en mere politisk struktur, siger Rasmus Vestergaard Madsen.

Netværket har omkring 50-60 tilknyttede personer i afdelinger i Aalborg, Vejle, Aarhus og København.

Krifa har ikke ønsket at kommentere banneret, som nu er fjernet.

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere