Samfund

Danske mænd vil i trussen på Bitterfissen

- Jeg har fået date-tilbud til de næste to år, siger 38-årige Jeanett Veronica Hindberg, efter hun afslørede sin hemmelige identitet som 'Bitterfissen Bethany'

  • Naboerne kunne ikke genkende deres underbo på det foto, hun havde valgt at lægge på nettet. (Foto: Mogens Flindt)
« Forrige
Naboerne kunne ikke genkende deres underbo på det foto, hun havde valgt at lægge på nettet. (Foto: Mogens Flindt)
1/3
Næste »

Mest læste i Nyheder

Hent flere
Nyheder
Bliv opdateret med de seneste nyheder direkte i din indbakke. Du får det daglige overblik inden frokost.

Få EKSTRA overblik

Hent flere
Grønland - Seneste nyt
 

Det har været en hektisk dag, siden den 39-årige alenemor, Jeanett Veronica Hindberg, afslørede, at hun stod bag det beske blogfænomen, 'Bitterfissen Bethany'.

- Jeg har ikke haft et fredeligt øjeblik. Er blevet kontaktet af samtlige medier, sure idioter, liderlige mandslinge og jeg ved dælme ikke hvad, siger hun i et nært interview med MetroXpress' 'pæne' chefredaktør.

Vi på ekstrabladet.dk (eller den 'latterlige lorteavis til Ekstra Bladet' som Jeanett Veronica Hindberg kalder os) hører til er et af de mange medier, der gerne ville møde den harske blogger.

Derfor ringede vi på hos hende tidligere i dag, men selv ikke hendes naboer kunne kende hende på det foto, hun offentliggjorde sammen med sit navn.

Læs også:

Se også: 'Bitterfissen' blev afsløret sidste år

'Imbecile fuckhoveder til EB. Er der noget at sige til, jeg kun udtaler mig til MetroXpress og Se & Hør? Og mine naboer er åbenbart ikke opdaterede omkring min nye hårfarve.

Jeg skal huske at sætte flyers op næste gang..' skriver hun på sin Facebook-side.

Kærlighedserklæringer fra liderbukke
'Bitterfissen Bethany' blev sidste år landskendt i blogosfæren på sine anonyme tilsvininger af blandt andre Berlingske-bloggeren Anne Sophia Hermansen, som hun kaldte 'meningsfissen Anne Sophia Herpes'.

Også ridepigen Tina Lund og forretningskvinden Michelle Hviid (der blev kaldt Michelle Hviidesnit) samt Pernille 'Kreakussen' Rahbek fra Go' Morgen Danmark på TV 2 fik Bitterfissens kærlighed at føle.

Læs også:

Se også: Mystik om 'bitterfissens' rigtige identitet

Ud over 110.000 sidevisninger på hendes blog har det sidste døgns opmærksomhed også kastet masser af ros og tilbud af sig, fortæller hun til MetroXpress.

- Har fået millioner af hjerter og søde beskeder på min Facebook. Og date-tilbud til de næste to år. Har også fået grimme, grimme svinere. Det giver lidt sig selv. Jeg må dog sige - og det er muligt jeg er naiv - men jeg havde ikke set det kaos komme. Jeg er ukendt blogger. Ja, jeg har vrisset lidt, men har Danmark virkelig ikke andet at tage sig til end at læse om mig?

Og det spørgsmål kan vi jo lade være op til dig, kære læser. Hvad synes du?

Afstemning

Er bloggeren Bitterfissen...

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Ledende digital redaktør:Anders Refnov
EKSTRA-redaktør:Lisbeth Langwadt
Nyhedsredaktør lige nu:Mikke Selin
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk