Samfund

Shipcraft klynker overfor naboerne

Shipcraft undskylder nu over for sine naboer, at Ekstra Bladet tillader sig at stille spørgsmål om, hvornår de danske gidsler kommer hjem

  • Eddy og Søren har nu siddet som gidsler i 547 dage. (Foto: Abdifitah Farayere/Ekstra Bladet)
Eddy og Søren har nu siddet som gidsler i 547 dage. (Foto: Abdifitah Farayere/Ekstra Bladet)
Igennem de seneste 18 måneder har rederiet Shipcraft ikke lige frem fremstået som den mest hensynsfulde af arbejdsgivere.

Selv om det nu er 547 dage siden, at Søren Lyngbjørn og Eddy Lopez blev taget som gidsler af pirater i Somalia, har de i hvert fald ikke formået at leve op deres ansvar og få deres danske ansattehjem.

Læs også: Hele verden følger Eddy og Søren

Dette blakkede image forsøger de nu tilsyneladende at råde lidt bod på i et nyt brev, som er blevet sendt rundt til rederiets naboer i kølvandet på Ekstra Bladets daglige besøg i deres hovedkvarter - og ikke mindst efter gårsdagens demonstration.

- Vi beklager, at journalister fra Ekstra Bladet nu i flere dage har taget opstilling foran vores fælles hus for at komme til at tale med os. Vi har valgt ikke at tale med dem, lyder det blandt andet i brevet, der er sendt rundt til naboerne i Hørsholm.

Læs også:

Eddy_Lopez_og_S_ren_800788a.jpg Samfund - 10. jul. 2012 Støtten vælter ind til Søren og Eddy

Igennem de sidste tolv dage har Ekstra Bladet dagligt taget op til Shipcrafts ledelse for at få svar på, hvornår Eddy og Søren kommer hjem igen. Men igen og igen har direktør Claus Bech valgt at holde døren til kontoret lukket.

Hilsnen til naboerne er dog heller ikke mere speciel og gennemtænkt, end at det næsten er en nøjagtig kopi af en gammel pressemeddelelse, som Shipcraft sendte ud for fem dage siden. Se den her.

Læs også: Eddys søster raser mod Shipcraft

Se brevet i dets fulde form her:

Du kan finde og tilmelde dig Ekstra Bladets støttegruppe for Eddy Lopez og Søren Lyngbjørn på Facebook her.

Alvorlig kritik i gidselsagen
- læs pressenævnets afgørelse her

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Få EKSTRA overblik