Samfund

Rockere lavede millionforretning for Carlsberg

I fem år har rockerfirma styret kæmpe forretning for Carlsberg - nu har bryggeriet i hemmelighed smidt den ansvarlige topchef ud

  • Her forærer den nu fældede Carlsberg-chef Erik Engholm Larsen (t.h.) en check til ledelsen af Hjallerup Marked. (PR-foto/2009)
Her forærer den nu fældede Carlsberg-chef Erik Engholm Larsen (t.h.) en check til ledelsen af Hjallerup Marked. (PR-foto/2009)
1/2
Næste »

TIP OS: Kender du noget til sagen? Send os en mail eller SMS/MMS til 1224 (alm. takst) - du kan også være anonym

Ekstra Bladet kan i dag afsløre, at blandt andet Roskilde Festivalen i flere år er blevet serviceret med øl og andre drikkevarer fra et firma, der er i tæt forbindelse med rockerklubben Bandidos.

Det er Carlsberg, der har hyret firmaet. Men selv om det var en offentlighed hemmelighed i transportbranchen, at rockerne sad hårdt på firmaet, så gik der fem år, før Carlsberg selv opdagede noget.

Først da rockere begyndte at møde op i Carlsbergs hovedkvarter for at forlange penge, vidste topledelsen i selskabet, at noget var rivende galt.

I mere end et halvt år har det kendte bryggeri forsøgt at holde skandalen hemmelig. For mens kunderne fik besked om, at der blot skete 'nogle små ændringer i organisationen', så udspillede der sig et større drama bag kulisserne.

Således blev den ansvarlige ølchef i hemmelighed lempet ud af bagdøren, mens Carlsberg omgående opsagde samarbejdet med rockerne. Men først nu er det lykkedes bryggeriet at få sine ejendele som telte og skilte tilbage. Derimod ser bryggeriet til at måtte æde et større milliontab på samarbejdet med rockerne.

Sagen har været så alvorlig, at Roskilde Festivalen ifølge avisens kilder tidligere har truet med at opsige samarbejdet med Carlsberg.

Læs hele afsløringen i Ekstra Bladet Fredag:

* Carlsberg lod rockere køre millionforretning

* Her er Carlsbergs kulørte rockerfirma

* Tæt på brud med Roskilde Festivalen

* Fældet ølchef: Jeg kender ingen rockere

Har du billeder af rocker-leverancerne, såSend os en mail eller SMS/MMS til 1224 (alm. takst).

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere