Samfund

Vred 'Operation X'-patient: Han bliver jo belønnet

Der kom først skub i sagen, da Operation X gik ind i sagen

  • Marianne Kokholm er dybt skuffet over, at 'Dr. Nål' slipper afsted med at have bragt hendes og andre patienters helbred i fare. Foto: Thomas Sjørup
Marianne Kokholm er dybt skuffet over, at 'Dr. Nål' slipper afsted med at have bragt hendes og andre patienters helbred i fare. Foto: Thomas Sjørup

Dybt skuffet kan Marianne Kokholm i dag se sin nu tidligere akupunktør, Klaus Lundsgaard, slippe af sted med at have bragt hendes og andre patienters helbred i fare.

- Jeg kan ikke forstå, at han kan slippe af sted med det, han har gjort. Jeg er rystet over det, siger Marianne Kokholm.

- Det er urimeligt, at han ikke bliver anklaget for det, han faktisk har gjort. Han bliver jo belønnet for at have brændt journalerne, mener patienten.

Læs også:

Se også: Læge skal i retten for at ødelægge journaler

Det var netop hende, der i første omgang henvendte sig med sagen til politiet og Sundhedsstyrelsen. Begge steder blev anmeldelsen mødt med det, hun oplevede som 'en rungende ligegyldighed'. Først da hun henvendte sig til Operation X, kom der skub i sagen.

Marianne Kokholm er glad for, at Klaus Lundsgaard blev stoppet. Men glæden bliver overskygget af skuffelsen over myndighederne, som ikke fik konfiskeret beviserne fra Klaus Lundsgaards klinik i tide.

- Det er helt utroligt, at Sundhedsstyrelsen ikke reagerede hurtigere, gik ud og sikrede sig beviserne, siger hun og stiller sig helt uforstående over, at Lundsgaard maksimalt får en bøde samt forbud mod at behandle igen.

- Det står overhovedet ikke mål med det, han har gjort. Han har jo faktisk bragt folks liv i fare. Myndighederne burde skamme sig over deres opførsel i sagen om Doktor Nål, mener hans tidligere patient Marianne Kokholm.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Få EKSTRA overblik
Grønland - Seneste nyt
Nyt drama i Siumut: Vittus vil vælte Kim Kielsen
VM-drømmen lever endnu for håndboldkvinderne
Her er billederne fra dagens rokade
Karl-Kristian Kruse tilbage som naalakkersuisoq
Faste regler skal styrke behandlingen af misbrug
Vittus Qujaukitsoq: Jeg forlader Naalakkersuisut
sermitsiaq.ag