Samfund

Nøgen kvindelig betjent suspenderet

Kvindelig Houston-betjent lagde frække billeder af sig selv ud på modelhjemmeside. Det kan koste hende jobbet

  • Stacey Suro risikerer sit job som betjent, fordi hun har offentliggjort over hundrede billeder af sig selv - deriblandt en del nøgenfotos (Privatfoto)
Stacey Suro risikerer sit job som betjent, fordi hun har offentliggjort over hundrede billeder af sig selv - deriblandt en del nøgenfotos (Privatfoto)
1/3
Næste »

En veldrejet 42-årig nøgen kvindekrop er ikke forenelig med et job som politibetjent i Houston, USA.

Det mener i hvert fald politiledelsen, der har suspenderet en af sine betjente, Stacey Suro, efter at hun har lagt en stribe billeder af sig selv i sexede eller nøgne kropsstillinger ud på modelhjemmesiden ModelMayhemm.

Det kan koste hende jobbet, fortæller den lokale tv-station KRPC.

Foreløbig er hun suspenderet, mens politiets afdeling for interne anliggende efterforsker sagen, hvilket formentlig indbefatter nogle nærmere studier af de omstridte billeder.

Over 100 billeder
Stacey Suro, som ud over at være betjent også er enlig mor, har også gjort opmærksom på, at hun lader sig 'udleje', hvis nogen har brug for at kigge på sådan en som hende. Hun har lagt flere end 100 billeder ud på model-hjemmesiden, der bruges af såvel professionelle som amatører.

The Houston Police Department har afvist at kommentere, men henviser til sit generelle regelsæt for de ansattes adfærd. Her hedder det blandt andet: 'Medarbejderne skal udvise professionel adfærd på alle tidspunkter og må ikke deltage i nogen aktivitet, herunder ulovlig aktivitet, der vil nedbryde respekten for medarbejderen eller afdelingen.'

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere