Danmarks værste flyttemand: Opfinder brancheforening

For at udstråle professionalitet henviser Jens Benny Sørensen til en brancheforening, som det tilsyneladende kun er ham selv, der kender

  • Kun Jens Benny Sørensen kender tilsyneladende brancheforeningen FFF med de høje krav. Det er med al sandsynlighed ham selv, der har stiftet den. (Privatfoto)
Kun Jens Benny Sørensen kender tilsyneladende brancheforeningen FFF med de høje krav. Det er med al sandsynlighed ham selv, der har stiftet den. (Privatfoto)

Opfindsomheden vil ingen ende tage, når flyttemanden Jens Benny Sørensen forsøger at lokke kunder til sin forretning.

Forleden afslørede ekstrabladet.dk, at han på sin hjemmeside flyttecentral.dk skriver, at en del af flyttekronerne går til kræftsyge børn på trods af, at Børnecancerfonden aldrig har modtaget en krone.
Læs også:

Se også: Danmarks værste flyttemand: Slår plat på kræftsyge børn

Nu viser det sig, at det ikke var det eneste kreative indslag på hjemmesiden. Han henviser også til 'Foreningen For Flyttefirmaer', hvis stramme krav, han ifølge hjemmesiden naturligvis lever op til. Der er bage den hage, at Jens Benny Sørensen tilsyneladende er den eneste, der kender foreningen.

- Vi har aldrig hverken set eller hørt noget til dem, og de har aldrig deltaget, når flyttepolitiske emner er taget op, siger Niels Erik Nielsen, som er sekretariatsleder i den 'rigtige' brancheforening Dansk Møbeltransport Forening.

- Vi er flere gange blevet gjort opmærksom på foreningen, men alle kan jo lave en forening, og måske har den bare to medlemmer. Sammen med de kræftsyge børn, giver det indtryk af en seriøs og sympatisk virksomhed, men den har altså hverken tilhørsforhold til Dansk Industri eller Dansk Erhverv, siger sekretariatslederen.
Læs også:

Se også: Flyttemand indblandet i mindst 100 sager

'Aftaler skal overholdes', Kvalitet og service på højt niveau' og 'Sikkerhed for en god oplevelse i forbindelse med flytningen', er blot nogle af de styrker, den hemmelige forening ifølge flyttecentral.dk har. Men det klinger hult, mener Niels Erik Nielsen.

Alt for ofte hører han om kunder, der er blev snydt og bedraget af flyttemanden, som er kendt for at aftale én pris, hente møblerne, for derefter at mangedoble prisen.

Dansk Møbeltransport Forening får dagligt opkald fra kunder, der er frustrerede over deres flyttefirma. Og blandt de opkald er Jens Benny Sørensen den, de oftest klager over.

- Han er suverænt den værste. Ikke bare Danmarks værste, som I skriver - også på Europaniveau, kan han være med, garanterer sekretariatslederen.
Læs også:

Se også: Bøssepar: Flyttemand chikanerede os
Læs også:
31003284 - Samfund - 3. okt. 2012 Kan du huske ham? Danmarks værste flyttemand er tilbage
Læs også: No name Dine Penge - 5. jul. 2010 Jeg måtte hente mine møbler i en vejkant Jeg måtte hente mine møbler i en vejkant
Læs også: Se også: Fotograferer kunders nummerplader Fotograferer kunders nummerplader


Et opkald til flyttecentralen bringer os ikke nærmere en forklaring på den hemmelige forening. Her er det som altid Jens Benny Sørensens kone, der tager telefonen.

- Jamen ved du hvad... du må...da må ringe og tale med formanden, men hans nummer har jeg ikke nu, siger hun.

- Hvem er formand?

- Det vil jeg ikke oplyse, jeg må hellere kontakte ham og bede ham ringe, lyder det i den anden ende af røret.

- Er det Jens Benny Sørensen, der er formand?

- Nej det er det ikke. Jeg siger ikke hvad han hedder.

- Okay! Så håber jeg, han ringer tilbage.

Den hemmelige formand vendte aldrig tilbage.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Få EKSTRA overblik
Grønland - Seneste nyt
Doris vil ikke tvinge KNR til at sende Inatsisartut-møder
Efterlyst pige er anholdt
Samsung leverer kanonregnskab efter turbulent år
KNR mener Inatsartuts formandskab er på en demokratisk glidebane
Nanook indstillet til fornem musikpris
Randi: Michael var ikke længere en del af gruppen
sermitsiaq.ag