Samfund

Dykkershop udsat for Muhammed-hacking

Indehaveren af Kingfish Dive & Travels vågnede imorges op til en oget anderledes udseende hjemmeside

  • På billedet kan du både se, hvordan Kingfish.dk plejer at se ud, og hvordan det så ud imorges. (Screendumps)
På billedet kan du både se, hvordan Kingfish.dk plejer at se ud, og hvordan det så ud imorges. (Screendumps)

Danmarks hyggeligste dykkercenter.

Sådan lyder dykkerbutikken Kingfish Dive & Travels egen beskrivelse af sig selv på hjemmesiden kingfish.dk. Men det er tilsyneladende ikke alle, der er enig i mottoet.

Læs også : Muhammed-skuespiller lægger sag an

I morges blev den relativt uskyldigt udseende internetbutik nemlig hacket af ukendte personer, der åbenlyst vil ud med et budskab om, at den seneste uges Muhammed-satire, er uacceptabel.

I stedet for den sædvanlige forside med blåt vand, koraller og en glad dykker var en spartansk udseende side med en moske og en koran samt budskabet 'This is the first warning - Muslims do not accept insults to the saints'. (på dansk: Dette er den første advarsel - Muslimer tolererer ikke fornæmelser mod helgener, red.)

Hackingen er overraskende for indehaveren af dykkerbutikken, der forsikrer, at han på ingen måde har foretaget sig noget, der kan tolkes som en hån mod Islam eller profeten Muhammed.

- Nej, vi har ikke haft noget som helst med noget i den retning at gøre. Derfor tager vi heller ikke dette hackerangreb mere seriøst end som så. Det må være noget, som de har gjort, fordi de kunne, ikke så meget fordi, det skulle gå ud over lige præcis os, forklarer Rasmus Dysted og fortsætter:

Læs også:

Se også: Brandattentat efter Muhammed-satire

- Det er da pisseirriterende, at vi skal bruge tid på dels at rydde op på siden, men også at vi nu føler os tvunget til at investere i større internetsikkerhed, så vi kan minimere risikoen for at blive hacket i fremtiden, siger han videre til ekstrabladet.dk.

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere