Samfund

Chef hos Skan Rejser: Vi ved heller intet

- Vi vil straks tage hånd om at få informeret vores gæster om sagen, siger André Sivertsen, der er daglig leder hos Skan Rejser, til ekstrabladet.dk

Seneste Nyheder

Hent flere

Mest læste i Nyheder

Hent flere
Nyheder
Bliv opdateret med de seneste nyheder direkte i din indbakke. Du får det daglige overblik inden frokost.

Få EKSTRA overblik

Hent flere
Grønland - Seneste nyt
 

Skan Rejser var ganske uvidende om sprit-tragedien i Tjekkiet, da ekstrabladet.dk på vegne af rejseselskabets mange gæster i landet kontaktede Skan Rejser fredag.

- Det er helt nyt for mig, hvad I fortæller, og jeg undrer mig over, at vi intet har fået at vide, siger den daglige leder hos Skan Rejser, André Sivertsen, til ekstrabladet.dk.

Skan Rejser har i øjeblikket 65 danske turister i Prag, men ingen af dem er tilsyneladende blevet informeret om den eskalerende sprit-tragedie med 18 døde og 24 indlagte.

Ambassaden bør give et vink
- Vi kan jo ikke informere om noget, som vi ikke selv er blevet oplyst om. Men når det er sagt, så vil jeg gerne understrege, at vi med det samme sørger for, at vores guider i Prag spreder budskabet, siger André Sivertsen.

Læs også:

Se også: Danskere i Prag: Vi anede intet

Chefen hos Skan Rejser mener ikke, at rejseselskabet burde have et system, som i sådanne situationer med sikkerhed opnår viden om sagen hurtigt til gavn for gæsterne.

- Så kunne det ende med, at vi forpligtede os til at informere om stort set alt. Jeg vil hellere vende den om og sige, at den danske ambassade burde have prikket os på skulderen, siger André Sivertsen.

Læs også:

Se også: Sprit-døden: Frygter hundreder af ofre

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Ledende digital redaktør:Anders Refnov
EKSTRA-redaktør:Lisbeth Langwadt
Nyhedsredaktør lige nu:Peter Roelsgaard
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk