Samfund

Er den nye TV-Avis bedre end den gamle?

Hvad mener du om aftenens debut

  • Der er sket noget, siden Hans V. Bischoff var ankermand på TV-Avisen, men er den blevet bedre? (Foto: Morten Langkilde/Polfoto)
Der er sket noget, siden Hans V. Bischoff var ankermand på TV-Avisen, men er den blevet bedre? (Foto: Morten Langkilde/Polfoto)

Hvis du ikke skulle have opdaget det, ændrede TV-Avisen sendetid og format mandag aften, hvor DR1's hovednyhedsudsendelse begyndte klokken 21.30 og netop er slut.

Vært Kim Bildsøe Lassen har i de seneste dage i reklame-trailere for den nye TV-Avis banket på tilsyneladende tilfældige danskeres dør og fortalt om den nye TV-Avis.

Bildsøe har fortalt, at den nye TV-Avis bliver bedre og skarpere end den gamle, og at man vil gøre sig umage med at fortælle seerne, hvorfor man bringer de nyheder man gør.

- Men selv om TV-Avisen skifter sendetidspunkt, vil seerne stadig kunne genkende mange elementer fra den TV-Avis, de er vant til, siger Kim Bildsøe til dr.dk.

Hvor det tidligere var forskelligt hvilke værter, der optrådte i 21-nyhederne, deles opgaven omkring flagskibet klokken 21.30 nu alene mellem Kim Bildsøe Lassen og Lillian Gjerulf Kretz.

Det var Kim Bildsøe Lassen, der fik lov til at stå i spidsen for den første nye TV-Avis - hvordan synes du, det gik? Skriv dine kommentarer neden for denne artikel.

Hvad synes du om den nye TV-Avis?

Din stemme er modtaget

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Få EKSTRA overblik
Grønland - Seneste nyt
Generalsekretær: Du kan føle dig tryg på Island
Skoleelever står uden forsikring
Ildsjæl bag verdens mindste boghandel er død
Atassut har indkaldt til formandsvalg
KNAPK glad for slippe for fredning af lomvie
Borgermøde om faderløses rettigheder
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen