Samfund

Er den nye TV-Avis bedre end den gamle?

Hvad mener du om aftenens debut

  • Der er sket noget, siden Hans V. Bischoff var ankermand på TV-Avisen, men er den blevet bedre? (Foto: Morten Langkilde/Polfoto)
Der er sket noget, siden Hans V. Bischoff var ankermand på TV-Avisen, men er den blevet bedre? (Foto: Morten Langkilde/Polfoto)

Seneste Nyheder

Hent flere
Nyheder
Bliv opdateret med de seneste nyheder direkte i din indbakke. Du får det daglige overblik inden frokost.

Få EKSTRA overblik

Hent flere
Grønland - Seneste nyt
 

Hvis du ikke skulle have opdaget det, ændrede TV-Avisen sendetid og format mandag aften, hvor DR1's hovednyhedsudsendelse begyndte klokken 21.30 og netop er slut.

Vært Kim Bildsøe Lassen har i de seneste dage i reklame-trailere for den nye TV-Avis banket på tilsyneladende tilfældige danskeres dør og fortalt om den nye TV-Avis.

Bildsøe har fortalt, at den nye TV-Avis bliver bedre og skarpere end den gamle, og at man vil gøre sig umage med at fortælle seerne, hvorfor man bringer de nyheder man gør.

- Men selv om TV-Avisen skifter sendetidspunkt, vil seerne stadig kunne genkende mange elementer fra den TV-Avis, de er vant til, siger Kim Bildsøe til dr.dk.

Hvor det tidligere var forskelligt hvilke værter, der optrådte i 21-nyhederne, deles opgaven omkring flagskibet klokken 21.30 nu alene mellem Kim Bildsøe Lassen og Lillian Gjerulf Kretz.

Det var Kim Bildsøe Lassen, der fik lov til at stå i spidsen for den første nye TV-Avis - hvordan synes du, det gik? Skriv dine kommentarer neden for denne artikel.

Afstemning

Hvad synes du om den nye TV-Avis?

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Ledende digital redaktør:Anders Refnov
EKSTRA-redaktør:Lisbeth Langwadt
Nyhedsredaktør lige nu:Linette K. Jespersen
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk