Asmaa: - Din fjende er ikke politiet

Den kontroversielle tidligere muslimske politiker Asmaa Abdol-Hamid advarer de unge i hjembyen Vollsmose mod dem, der giver dem våben: - Du må godt begynde at tænke dig om

Asmaa Abdol-Hamid appellere til sine unge naboer i Vollsmose om at tænke sig om: 'En rigtig mand skaber tryghed i sit lokjalområde', skriver hun blandt andet på Facebook. (Foto: Nicolai Brix og Thomas Lekfeldt. Fotomontage: ekstrabladet.dk)
Asmaa Abdol-Hamid appellere til sine unge naboer i Vollsmose om at tænke sig om: 'En rigtig mand skaber tryghed i sit lokjalområde', skriver hun blandt andet på Facebook. (Foto: Nicolai Brix og Thomas Lekfeldt. Fotomontage: ekstrabladet.dk)

Den tidligere politiker for Enhedslisten, socialrådgiver Asmaa Abdol-Hamid, kunne tirsdag aften på sin åbne Facebook-profil rapportere om kampklædt politi og skud i Bøgeparken i hendes hjemlige Vollsmose.
Læs også:

112 - 21. aug. 2012 - kl. 23:46 Vollsmose: Her rykker politiet ind

Asmaa Abdol-Hamid, som var en kontroversiel folketingskandidat for Enhedslisten ved valget i 2007, benyttede anledningen til at advare sine unge naboer om at have forkerte venner - og fjender.

- Kære ung i Vollsmose, politiet er ikke din fjende. Din fjende er manden, som udgiver sig for at være din ven, ham som giver dig våben og tager dig med ud i balladen, skrev hun på det sociale medie.

En ven ville få dig væk
- Hvis han var din ven, vil han tage dig under armen og sikre, at du var langt væk fra optøjerne. Du må godt begynde at tænke dig om - at være en 'rigtig mand', er absolut ikke at opføre sig sådan! En 'rigtig mand' skaber tryghed i sit lokalområde, tager ansvar for sin by og værner om sit land! fastslår Asmaa Abdol Hamid.
Læs:

Se også: Socialdemokrat om voldsmænd: Skal overveje at rejse hjem

Asmaa Abdol-Hamid, som har palæstinensisk baggrund, har forladt politik, efter at hun med sine stærke holdning om brug af tørklæde og lignende skabte postyr i Enhedslisten og kostede partiet opbakning. Hun er uddannet socialrådgiver og er i dag blandt andet med i kvarterløft-gruppen i Vollsmose-byggeriet Bøgeparken, hvor hun også har været afdelingsformand.

1 af 2 Asmaa Abdol-Hamid appellere til sine unge naboer i Vollsmose om at tænke sig om: 'En rigtig mand skaber tryghed i sit lokjalområde', skriver hun blandt andet på Facebook. (Foto: Nicolai Brix og Thomas Lekfeldt. Fotomontage: ekstrabladet.dk)
2 af 2 Asmaas udmelding på facebook tirsdag aften. (skærmdump)
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen