Samfund

Asmaa: - Din fjende er ikke politiet

Den kontroversielle tidligere muslimske politiker Asmaa Abdol-Hamid advarer de unge i hjembyen Vollsmose mod dem, der giver dem våben: - Du må godt begynde at tænke dig om

  • Asmaa Abdol-Hamid appellere til sine unge naboer i Vollsmose om at tænke sig om: 'En rigtig mand skaber tryghed i sit lokjalområde', skriver hun blandt andet på Facebook. (Foto: Nicolai Brix og Thomas Lekfeldt. Fotomontage: ekstrabladet.dk)
Asmaa Abdol-Hamid appellere til sine unge naboer i Vollsmose om at tænke sig om: 'En rigtig mand skaber tryghed i sit lokjalområde', skriver hun blandt andet på Facebook. (Foto: Nicolai Brix og Thomas Lekfeldt. Fotomontage: ekstrabladet.dk)
1/2
Næste »

Den tidligere politiker for Enhedslisten, socialrådgiver Asmaa Abdol-Hamid, kunne tirsdag aften på sin åbne Facebook-profil rapportere om kampklædt politi og skud i Bøgeparken i hendes hjemlige Vollsmose.
Læs også:

Ballade i Vollsmose 112 - 21. aug. 2012 Vollsmose: Her rykker politiet ind

Asmaa Abdol-Hamid, som var en kontroversiel folketingskandidat for Enhedslisten ved valget i 2007, benyttede anledningen til at advare sine unge naboer om at have forkerte venner - og fjender.

- Kære ung i Vollsmose, politiet er ikke din fjende. Din fjende er manden, som udgiver sig for at være din ven, ham som giver dig våben og tager dig med ud i balladen, skrev hun på det sociale medie.

En ven ville få dig væk
- Hvis han var din ven, vil han tage dig under armen og sikre, at du var langt væk fra optøjerne. Du må godt begynde at tænke dig om - at være en 'rigtig mand', er absolut ikke at opføre sig sådan! En 'rigtig mand' skaber tryghed i sit lokalområde, tager ansvar for sin by og værner om sit land! fastslår Asmaa Abdol Hamid.
Læs:

Se også: Socialdemokrat om voldsmænd: Skal overveje at rejse hjem

Asmaa Abdol-Hamid, som har palæstinensisk baggrund, har forladt politik, efter at hun med sine stærke holdning om brug af tørklæde og lignende skabte postyr i Enhedslisten og kostede partiet opbakning. Hun er uddannet socialrådgiver og er i dag blandt andet med i kvarterløft-gruppen i Vollsmose-byggeriet Bøgeparken, hvor hun også har været afdelingsformand.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Få EKSTRA overblik
Grønland - Seneste nyt
Slut for GOG
Partii Naleraq vil afskaffe personaleboligerne
Stine Bosse: Alle skal med
Tupaarnaq på vej til international berømmelse
Berømt schweizisk klatrer fundet død på Mount Everest
Forfatning om to til tre år
sermitsiaq.ag