Samfund

Bedøm mine bryster, tak

Piger udstiller barmen - og spørger om din mening

S&a elig;tningen 'Prøv lige at se mine nøgne bryster. Hvad synes du egentlig om dem?' er ønsketænkning for de fleste mænd. Forudsat at den bliver sagt af en pige, naturligvis.

Men det er lige præcis hvad der foregår på internetsiden RateMyRack.com.

Massevis af ganske almindelige piger har smidt trøje, bh og andre sikkerhedsforanstaltninger, og strutter bramfrit med herlighederne på de mange billeder.

For at det ikke skal være løgn vil de gerne bede dig om at vurdere babs og nutte på en skala fra 1 til 10.

Pigerne kan ikke vinde noget i 'konkurrencen' - andet end prestigen ved at være indehaver af et godt sæt. Og så er der ifølge sidens ophavsmænd (for det er selvfølgelig mænd, der står bag) en anden gevinst for pigerne:

- Det, du får, er anonym exhibitionisme. Du får spændingen ved at vide, at hele verden kan se dine bryster, uden de ulemper der normalt følger med exhibitionisme, forklares det på siden.

Pigernes billeder er ledsaget af deres kælenavn, alder, bh-størrelse og en angivelse af de ting, der tænder dem - og de ting, der absolut ikke gør. For at ingen skal være i tvivl om, at det skam er ganske almindelig pigers attributter, der fremvises, indgår internetsidens navn altid på billedet. På den måde kan man se, at billedet er taget specielt til siden.

I øjeblikket er Daphnie på 26 år indehaver af sidens smukkeste bryster, skarpt forfulgt af Tiffanie på 30 år.

Man behøver ikke nødvendigvis at have store bryster for at komme i betragtning til siden.

- RateMyRack.com diskriminerer ikke på baggrund af nogen som helst kriterier. Det, én mand synes er punkterede balloner, er en anden mands hedeste fantasi, ikke sandt? Hvad har du at tabe? Og ingen behøver at vide noget, opfordres det på siden.

For en god ordens skyld vil vi lige nævne, at der findes en lignende internetside for piger. Her er det fyrenes 'udstyr', der kan bedømmes. Denne side hedder RateMyGoodies.com.

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere