Danske stjerner er nøgenmodeller

Sexside på nettet viser danske skuespillerinder, sangerinder og sportsstjerner som erotiske modeller

Sto rt set alle skuespillere har på et eller andet tidspunkt spillet med i en film, hvor det faldt naturligt at rollen smed tøjet og optrådte nøgen. Men når nøgenscenerne tages ud af deres sammenhæng - som still-billeder - forsvinder det kunstneriske aspekt. Tilbage står kun skuespilleren i al sin nøgenhed.

Og så er skuespillerne pludselig nøgenmodeller.

Det lukrerer den danske internetside Danskpige.dk på. Her har man indsamlet, scannet og 'grabbet' billeder fra forskellige film og magasiner. Fælles for dem alle er, at de forestiller danske stjerner uden - eller med meget lidt - tøj på.

For skuespillernes vedkommende er det gået ud over blandt andre Andrea Vagn Jensen, Ghita Nørby, Mira Wanting, Pia Vieth, Sofie Gråbøl, Sofie Lassen-Kahlke, Susanne Bjerrehus, Søs Egelind og Trine Dyrholm. Alle vises frem på internetsiden i scener fra film, hvor de har optrådt helt eller delvist nøgne.

45 EROTISKE STJERNER

Også sangerinder og sportsstjerner har fundet vej til billedarkivet på internetsiden. Typisk er der tale om billeder med et erotisk skær, der er taget til magasiner eller som officielle pressefotos - eller nøgenbilleder, som er taget før karrieren for alvor tog fart.

Her optræder f.eks. Anette Heick, Camilla Martin, Caroline Henderson, Freya, Gry Johansen, Julie Rugaard, Aqua-Lene, Pernille Aalund, Sanne Salomonsen og Zindy Laursen.

I alt er der 45 forskellige navne på listen i det erotiske billedarkiv.

- Vi har ikke hørt fra firmaer eller personer, som brokker sig over copyright eller lignende. Men det kommer nok, når I omtaler siden, siger en af bagmændene til Ekstra Bladet PÅ NETTET.

- Vi har fået fantastisk respons fra folk. Faktisk er mange af de billeder, der ligger i arkivet, sendt til os fra vores besøgende. Hvor de har billederne fra, aner jeg ikke, siger han.

Internetsiden har også et arkiv med nøgenbilleder fra Big Brother, og en afdeling, hvor man kan sende sine erotiske amatørfotos ind.

Adressen er www.danskpige.dk

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Få EKSTRA overblik
Grønland - Seneste nyt
Forfatter om Lars-Emil: Han kunne blive ved med at snakke
Pukkelhvalens unge hvisker, når den taler med mor
Jakob Larsen: Det var tyveri
Trump er historisk upopulær hos amerikanerne
Lars Løkke på erhvervsfremstød i Kina
Klar opbakning til Kim som Siumut-formand
sermitsiaq.ag