Samfund

Rigmor passer på sine penge

Fru Zobels mand hæfter for sin gæld helt alene

Peter Zobels billedskønne datter, direktør Rigmor Zobel, 34 år, ligner sin far på en prik - i hvert fald når det drejer sig om at have et godt greb om værdierne.

Hun har med hjælp fra en af faderens foretrukne advokater, Sebastian Christian Poulsen, lavet en ægtepagt med sin kæreste gennem mange år, hendes nylige ægtemand, direktør Jesper Ravn, 35 år. Pagten er underskrevet af parterne få måneder før deres velbesøgte og stærkt omtalte bryllup i Vedbæk i slutningen af august.

I ægtepagten er de enige om, at de har fællesbarnet Herman William Ravn Zobel, der blot er to år gammel. Derefter fortæller Rigmor Zobel, at alt hvad hun tjener eller får senere i livet skal være hendes særeje. Hun vil have værdierne for sig selv.

Jesper Ravn derimod er indforstået med, at alt hvad han ejer og senere måtte få, skal være fælleseje. I pagten er Jesper Ravn galant nok til at tilføje, at den gæld han har nu og får i fremtiden, den hæfter han alene for. Det er ikke noget, Rigmor Zobel skal rodes ind i. Og den bestemmelse kan der muligvis senere blive brug for.

IT MED TAB
Jesper Ravn er medejer af et IT-firma, der giver et stort underskud, og i det hele taget virker forholdene noget rodede. Rigmor Zobel, som i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen kun står opført som Rigmor Ravn, gjorde heller ikke nogen flot figur som direktør for det nu lukkede reklamebureau Rapp Collins. Under Rigmor Zobels ledelse faldt omsætningen så meget, at medarbejderne måtte fyres, og firmaet måtte droppes.

Parret bor til leje hos finansmanden Stig Husted-Andersen i en af hans ejendomme i Vedbæk.

Seneste Ekstra Bladet job

Seneste Nyheder

Hent flere

Mest læste i Nyheder

Hent flere
Nyheder
Bliv opdateret med de seneste nyheder direkte i din indbakke. Du får det daglige overblik inden frokost.

Få EKSTRA overblik

Hent flere
Grønland - Seneste nyt
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør lige nu: Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk