Samfund

Rigmor passer på sine penge

Fru Zobels mand hæfter for sin gæld helt alene

Peter Zobels billedskønne datter, direktør Rigmor Zobel, 34 år, ligner sin far på en prik - i hvert fald når det drejer sig om at have et godt greb om værdierne.

Hun har med hjælp fra en af faderens foretrukne advokater, Sebastian Christian Poulsen, lavet en ægtepagt med sin kæreste gennem mange år, hendes nylige ægtemand, direktør Jesper Ravn, 35 år. Pagten er underskrevet af parterne få måneder før deres velbesøgte og stærkt omtalte bryllup i Vedbæk i slutningen af august.

I ægtepagten er de enige om, at de har fællesbarnet Herman William Ravn Zobel, der blot er to år gammel. Derefter fortæller Rigmor Zobel, at alt hvad hun tjener eller får senere i livet skal være hendes særeje. Hun vil have værdierne for sig selv.

Jesper Ravn derimod er indforstået med, at alt hvad han ejer og senere måtte få, skal være fælleseje. I pagten er Jesper Ravn galant nok til at tilføje, at den gæld han har nu og får i fremtiden, den hæfter han alene for. Det er ikke noget, Rigmor Zobel skal rodes ind i. Og den bestemmelse kan der muligvis senere blive brug for.

IT MED TAB
Jesper Ravn er medejer af et IT-firma, der giver et stort underskud, og i det hele taget virker forholdene noget rodede. Rigmor Zobel, som i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen kun står opført som Rigmor Ravn, gjorde heller ikke nogen flot figur som direktør for det nu lukkede reklamebureau Rapp Collins. Under Rigmor Zobels ledelse faldt omsætningen så meget, at medarbejderne måtte fyres, og firmaet måtte droppes.

Parret bor til leje hos finansmanden Stig Husted-Andersen i en af hans ejendomme i Vedbæk.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Få EKSTRA overblik
Grønland - Seneste nyt
Nyt it-system skyld i gods-kaos
Brandfolk går på vingerne
Tele-Post afleverer 107 millioner kroner til selvstyret
Forfatningskommissionen er nu på plads
Tv-forbruget i markant fald
Atassuts næstformand: Udskriv Inatsisartut-valg nu
sermitsiaq.ag