Samfund

Bedemand amok: 'Jeg flår dine øjne ud!'

Bedemandens vredesudbrud i trafikken er nu blevet et viralt hit. Se videoen herunder

Se bedemanden gå amok her.
1/2
Næste »

En uoverensstemmelse mellem en cyklist og en bedemand i amerikanske Philadelphia udviklede sig i weekenden til trusler på livet, da bedemanden i rustvogn afskar cyklisten vejen og truede med at flå øjnene ud af hovedet på ham.

Cyklisten fangede hele optrinnet på et førstepersons-kamera og lagde hændelsen på det store internet, hvor bedemandens vredesudbrud nu deles af internetbrugere verden over. Se det over artiklen.

Uoverensstemmelsen de to imellem skal angiveligt findes i retten til parkering foran bedemandens forretning på South Broad Street i Philadelphia. Her er der tilladt max 20 minutters parkering, men i et forsøg på at reservere p-pladserne bruger bedemanden ifølge cyklisten orange trafikkegler til at spærre af for andre bilister foran forretningen.

På Google Street View ses det hvordan bedemanden sætter orange trafikkegler ved p-pladserne foran sin forrretning

Ifølge cyklisten tvinger trafikkeglerne ham længere ud på vejen, og derfor har han for vane at sparke en eller flere kegler ned, når han cykler forbi.

I weekenden havde bedemanden dog fået nok væltede trafikkegler, og tog derfor sagen i egen hånd ved at true cyklisten på livet. Se bedemanden gå amok i videoen over artiklen.

Det er værd at tænke sig om en ekstra gang, inden man går amok i trafikken. Man risikerer nemlig at blive til grin på internettet, hvilket skete for engelske Ronnie Pickering i september 2015. Se hans udbrud her.

ronnie.png Samfund - 29. sep. 2015 Til grin i hele England: Se den rasende bilist

Her er det en trafikant i København der amok efter en anden bilist dyttede af ham.

Road Rage 112 - 15. mar. 2015 TV: Dyttede af den forkerte - Så gik manden amok

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere