Samfund

Chokerende video: Flygtninge angriber journalist med kniv og peberspray

En hollandsk journalist var på optagelser i en flygtningelejr, da han blev overfaldet af tre mænd

1/2
Næste »

En ny chokerende video afslører, hvordan tre flygtninge i weekenden overfaldt en hollandsk journalist i flygtningelejren ved franske Calais, der går under navnet 'The Jungle'. Det beretter blandt andre Dailymail, og videoen ovenfor dokumenterer hændelsen.

Den hollandske filmskaber og journalist, Teun Voeten, befandt sig i flygtningelejren, da han var i gang med at optage en dokumentar.

Tre flygtninge brød sig imidlertid ikke om optagelserne og gik til angreb på journalisten med både kniv og peberspray og forsøgte efterfølgende at stjæle hans kamera.

51931780 - 10-01-2016 - Asylcenter Næstved - RASMUSSEN PER.jpg Dansk politik - 11. jan. 2016 Ekstra Bladet i asyl-telt: Sådan lever de

I videoen, optaget af journalistens fotograf, kan man se de tre maskerede flygtninge overfalde journalisten i lejren og forsøge at tvinge ham ned at ligge foran teltet.

Meget mere får vi ikke at se, eftersom en af flygtningene herefter angriber dokumentaristen og i dette tilfælde kamera-kvinden Maaike Engels, der dokumenterer hændelsen.

Den tyske journalist nåede ifølge mediet at blive reddet af en række andre flygtninge, der begyndte at kaste sten på overfaldsmændene indtil de stak af.

Sp_rgetime_med_sta_1009343a.jpg Dansk politik - 19. jan. 2016 Splittet Løkke i heftig debat om flygtningeproblemet

Lagde selv video ud på Youtube
Filmselskabet Ms Engles lagde selv videoen ud på deres egen Youtube-kanal med teksten:

'Vi blev røvet af tre flygtninge bevæbnet med peberspray og en stor kniv. Heldigvis skete der ikke noget og et par andre flygtninge fra lejren kom os til undsætning'.

Videoen er efterfølgende blevet fjernet fra deres egen Youtube-profil.

Men offeret, Teun Voeten, har efterfølgende dokumenteret hændelsen på sin egen Facebook-profil. Han skriver, at han er OK trods omstændighederne.

Se den voldsomme optagelse i klippet øverst

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere