Samfund

Datter chikaneret i toget: Nu takker mor DSB

En ubehagelig togtur endte godt for Mathilde takket være DSB-personalet ombord

  • (Polfoto/screendump)
(Polfoto/screendump)

Det kunne have endt med mange flere tårer, end det gjorde, da 18-årige Mathilde Christensen skulle rejse med toget fra Holstebro til Københavns Hovedbanegård. For takket være personalets store overskud og hjælp, er det hele endt som en ivrigt delt historie om en positiv oplevelse med servicen hos DSB. 

Et opslag som Mathildes mor, Bettina Christensen, har delt på DSBs facebook har lørdag aften tusindvis af likes og delinger.

Her udtrykker moderen stor taknemmelighed for togpersonalets håndtering af situationen, da hendes datter pludselig oplevede at blive chikaneret af en fremmed mand i toget.

Chikaneret af fuld mand
Ifølge Bettinas opslag kom Mathilde på kant med en beruset mand på den modsatte side af midtergangen, da hun skulle finde sin plads i kupéen. Manden skulle have svinet Mathilde til og kaldt hende grimme ting, alt imens Mathilde blev mere og mere ulykkelig over situationen.

Da en togkontrollør blandede sig i episoden, valgte han at følge Mathilde ind i en mindre kupé på 1. klasse, hvorefter manden forlod toget på Herning station.

Mathilde blev budt på vand, kage og flere papirservietter til øjnene, og da hun nåede til sin destination i København, havde personalet bestilt en taxa til hende - som DSB står for betalingen af.

Bettina fik sin datter hjem omkring klokken 22 fredag aften og berettede siden om sine oplevelser på facebook.

Sjælden ros til DSB
Normalt er DSB modtager af blandede henvendelser på deres facebook-side, hvor passagerer ofte deler ris frem for ros. Bettinas ros for datterens togtur er således et lyspunkt i en strøm af negative historier om fejl og forsinkelser, og opslaget er i skrivende stund liket over 41.900 gange samt delt på 2929 andre facebook-profiler.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Få EKSTRA overblik
Grønland - Seneste nyt
Forfatter om Lars-Emil: Han kunne blive ved med at snakke
Pukkelhvalens unge hvisker, når den taler med mor
Jakob Larsen: Det var tyveri
Trump er historisk upopulær hos amerikanerne
Lars Løkke på erhvervsfremstød i Kina
Klar opbakning til Kim som Siumut-formand
sermitsiaq.ag