Kate Winslet indrømmer endelig det vi alle vidste om Titanics slutning

Udfrittet i et talkshow bekræftede 40-årige Kate Winslet en fanteori om slutningen på den oscarvindende filmatisering af det historiske færgeforlis

  • Har du også undret dig over, hvorfor der ikke var plads til Leonardo DiCaprio på døren i Titanics slutning? Det har Kate Winslet også. (Foto: ALLOVER)
Har du også undret dig over, hvorfor der ikke var plads til Leonardo DiCaprio på døren i Titanics slutning? Det har Kate Winslet også. (Foto: ALLOVER)

Det er 100 år siden, at Titanic sank. Og det er 19 år siden, at Leonardo DiCaprio tog alverdens pigehjerter med storm, da han i rollen som ’Jack’ i 1997 ramte det store lærred med den tragiske kærlighedshistorie om det historiske færgeforlis.

Se også: Her er isbjerget, der sænkede Titanic

De fleste husker nok deres overraskelse, da den prisvindende blockbuster efter flere timers romantisk optakt ender med at tage livet af den fattige Jack – lige for øjnene af hans store kærlighed, den aristokratiske Rose, spillet af Kate Winslet.

Se også: Verdens dyreste kiks under hammeren: Stammer fra Titanic

I de efterfølgende næsten 20 år har fan-teorierne omkring den tragiske slutning hersket, og måske har du også selv tænkt på, om det virkelig var nødvendigt at lade Jack dø. Var der egentlig ikke plads til  begge de to nyforelskede hovedpersoner på den dør, som ender med kun at udgøre Roses redningsplanke, mens Jack blå af kulde synker til havets bund?

Siden Titanic rullede over skærmen i 1997, har fans undret sig over, hvorfor den mandlige hovedrolle måtte lade livet. Her ’genspiller’ et par scenen og har fundet frem til, at Jack og Rose endda kunne have spillet et slag kort på dørstykket, indtil redningen kom. (Foto: Imgur: Siden Titanic rullede over skærmen i 1997, har fans undret sig over, hvorfor den mandlige hovedrolle måtte lade livet. Her ’genspiller’ et par scenen og har fundet frem til, at Jack og Rose endda kunne have spillet et slag kort på dørstykket, indtil redningen kom. (Foto: Imgur:  

Se også: Forsvundet Titanic-tavle dukket op efter over 100 år

Og jo, der kan være noget om snakken, mener den nu 40 år gamle Kate Winslet, som mandag besøgte den amerikanske talkshow-vært Jimmy Kimmel. Det skriver The Independent. Her spurgte den kække vært hende nemlig direkte, om hun i virkeligheden ikke lod sin fiktionskæreste dø.

 

Også det populære amerikanske tv-program Mythbusters har givet sig i kast med med dør-teorien med Titanic. Her var resultatet dog ikke til Jacks fordel.

Se også: Derfor er det godt at græde til film

- Jeg er enig. Jeg tror faktisk godt, at han kunne have været på det stykke dør, lød Kate Winslets epokegørende svar på det spørgsmål, som vi er mange, der har stillet os selv gennem to årtier.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Få EKSTRA overblik
Grønland - Seneste nyt
Elendig postgang i Sydgrønland
En røgfyldt dag med to fusere og en aflysning
D-kandidat foreslår ny rekrutteringsindsats i Qaasuitsoq
Politimester: I orden at affyre varselsskud
Her er håndboldkvindernes målsætning i Puerto Rico
Dobbelt så mange udenlandske deltagere til Arctic Circle Race
sermitsiaq.ag