Samfund

Kvinde slipper heldigt fra voldsom motorvejsulykke

En kvinde slap heldigt fra et voldsomt trafikuheld på Motorring 3 ved Brøndby fredag morgen

Der var kødannelse på Motorring 3 i Brøndby-området fredag morgen på grund af et voldsomt uheld, hvor en person i første omgang meldtes at være i kritisk tilstand. Det var et mindre sving forbindelse med noget vejarbejde, som var skyld i ulykken.

- Man har et lille 'by pass' af motorvejen, fordi man reparerer på den derude. Så har man kørt autoværnet op og har et lille sving på vejen, som man så ofte ser. Og det er en, der overser, og når man overser det, så rammer man den anden bil, fordi han drejer, forklarer Lars Jørgensen, vagtchef hos Københavns Vestegns Politi.

Bilisten, der bliver ramt, bremser op, men rammer alligevel bilen foran. Den bil bliver skubbet så voldsomt, at den snurrer rundt og bliver slynget over i modsatte vejbane, da det kun er skilte, der skiller de to vejbaner. En kvinde, som var passager i bilen, som startede uheldet, blev hastet på traumecenteret på Rigshospitalet i kritisk tilstand.

- Hun er heldigvis stabil igen. Men man var noget nervøs for hendes tilstand, da hun svævede ud og ind af bevidsthed. Men der er heldigvis blot tale om en meget kraftig hjernerystelse, fortæller vagtchefen.Kort efter ulykken, var der spærret i nordgående retning mellem motorvejskrydset ved Avedøre og Brøndby på grund af uheldet. Men oprydningsarbejdet er færdigt, og trafikken er så småt begyndt at 'ligne sig selv', fortæller Lars Jørgensen.

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet

Seneste Nyheder

Hent flere

Mest læste i Nyheder

Hent flere
Grønland - Seneste nyt
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Ulrik Bachmann
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen