Nu kan chokerede dansemødre- og børn ånde lettet op

Berømt danseskole brændt: Al-Dans har fundet nye lokaler til sine små stjerner

Se video fra stedet. (Video: Kenneth Meyer)
1/5
Næste »

En restaurant blev totalhærget, og flammerne åd sig også igennem en stor del af den berømte danseskole Al-Dans, da Søborg i sidste uge blev ramt af en voldsom brand.

I etageejendommen, hvor den brændende restaurant ligger, blev beboere evakueret før de mange timer efter kunne vende hjem til deres røgskadede lejligheder.

Det stod dog klart, at der ikke foreløbig ville kunne bydes op til dans hos Al-Dans.

- Der har været skoleklasser forbi med eleverne, fordi børnene var helt kede af det ovre i skolen. Og vi har forældre til dansebørn på skolen, der bliver hjemme fra arbejde, fordi de er så chokerede. Vi har dansemødre, der er i chok, fortalte Jette Buus Lassen, medindehaver af Al-Dans, få timer efter at branden var slukket til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under videoen:

(Foto: Christina Ehrenskjöld)

Nu kan de danseglade familier dog ånde lettet op:

Al-Dans afslører på sin Facebook-profil beliggenheden på det nye AL-dans, som - for en tid - skal erstatte lokalerne på Søborg Torv.

Det nye AL-dans ligger på adressen Maskinvej 6, 2860 Søborg, ifølge danseskolens indhavere i 'en arkitektonisk perle af en bygning':

'Vi synes selv, at bygningen er rigtigt velegnet til en danseskole af lige netop vores størrelse. Vi har således fået 2 store lyse dansesale og et særdeles funktionelt udenoms areal, der helt sikket vil tilfredsstille såvel elever, forældre og lærere. Vi mener selv, at vi har været utroligt heldige, særligt under hensyntagen til den korte frist', lyder det videre.

Dans igen på lørdag
Danseskolen melder, at undervisningen genoptages lørdag 6. Februar 2016:

'Vi glæder os utrolig meget til at se alle vores dejlige elever igen', slutter de begejstrede det begejstrede Al-Dans-hold.

Ifølge danseskolens hjemmeside er AL-Dans en af landets største og førende danseskoler med speciale i undervisning af børn helt ned til treårsalderen.

Ifølge Københavns Vestegns Politi hærgede branden cirka 500 kvadratmeter. brand søborg.jpg 112 - 26. jan. 2016 (Foto: Christina Ehrenskjöld)

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Få EKSTRA overblik
Grønland - Seneste nyt
Politiet efterlyser 17-årig pige
Redningsøvelse kan overværes fra kolonihavnen
Lars-Emil bakker op om Vittus
Vittus: Jeg står ikke alene
Fiskerne raser over nyt skifte af naalakkersuisoq
Fondspenge skal styrke små børns sprog
sermitsiaq.ag