Samfund

Pige fik voldsomme forbrændinger: Iphone-cover lækkede syre på Olivias lår

Ni-årige Olivias mor har delt et billede af sin datters svitsede lår til skræk og advarsel

  • Olivia Retters mor har lagt billeder til skræk og advarsel på sin Facebook-profil. (Foto: Caters)
Olivia Retters mor har lagt billeder til skræk og advarsel på sin Facebook-profil. (Foto: Caters)
1/2
Næste »

’Del det her så meget som muligt’, skriver Karly Retter fra britiske Hertfordshire i en Facebook-opdatering, hvor hun har delt et billede af sin datters, Olivia Retters, lår, med en stor, iphone-formet forbrænding.

Den ni-årige pige fik tredjegradsforbrændinger og formentlig ar for livet, da hun faldt i søvn med sin mobiltelefon liggende på låret.

Apple Watch brændte min arm 5 Kup - 24. nov. 2015 Apple Watch i brændte sig fast i Jørgens arm: - Jeg kunne lugte brændt kød

Telefonens cover var ifølge Karly Retter begyndt at lække med det, hun beskriver som syre, og da pigen vågnede næste morgen, var låret helt rødt i en telefon-formet plamage.

11-24 kl. 10.25.38.png Samfund - 24. nov. 2015 Ung fyr advarer: Se, hvad stoffer gjorde ved mig

Moren lagde billedet af såret sammen med et billede af datterens iphone-cover på Facebook, for at advare andre børn og forældre. Næsten 47.000 har siden delt hendes advarsel.

Karly Retter fik straks sin datter til lægen, som også konstaterede, at Olivia Retter havde fået alvorlige kemiske brandsår på sit lår. Det stod også klart, at hun for altid vil have et telefonformet ar på benet.

Se også: Politiet advarer: Besvar ikke opkald fra dette nummer

New Look, som angiveligt har produceret det syreholdige iPhone-cover, har ifølge britiske Metro meldt ud, at de har været i kontakt med familien, og at de med øjeblikkelig virkning har trukket varen tilbage fra samtlige butikshylder.

- Vores kvalitetshold har også påbegyndt en undersøgelse med leverandøren for at forstå og undgå, at dette sker fremover, siger en talsperson fra New Look.

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere