Rørende video: Her beder hun ’far’ om at adoptere hende

En ung kvinde filmede det smukke øjeblik, hvor det gik op for hendes ’far’, at hun gerne ville adopteres. Videoen er gået viralt på Facebook

Videoen, hvor en ung kvinde beder sin 'far' om at adoptere hende, har taget fart på de sociale medier. (Video: Facebook/Misty Nicole Knight)
1/2
Næste »

Misty Nicole Knight fra Richton Park i den amerikanske delstat Illinois har delt en video på sin facebook-side, som på kort tid er blevet set over 22 millioner gange. Med god grund, for klippet viser den hjertevarmende stund, hvor hun beder den mand, der har opfostret hende, om officielt at blive hendes far. Og så er der ikke et øje, der er tørt.

Manden, som ifølge Daily Mail hedder Ryan og menes at have været gift med Misty Nicole Knights mor, bad et familiemedlem om at filme det, da hun overrakte sin ’far’ en indpakket kasse med et påklistret brev.

Hun beder ham om at læse teksten højt, hvilket han gør, selvom han, allerede inden han går i gang, gætter på, at han kommer til at græde.

’Jeg vil bare have, du skal vide, at du er den mest fantastiske mand, jeg nogensinde har mødt’, læser Ryan fra brevet.

’Jeg ved godt, at vi er vildt mærkelige sammen, men det er det, der gør dig til dig, og jeg kan ikke forestille mig ikke at have dig i mit liv. Jeg er så taknemmelig for at kunne kalde dig for far’, fortsætter brevet, som til sidst kraftigt opfordrer Ryan til at åbne pakken.

I pakken finder han først en superhelte-dragt og noget slik, som Misty Nicole Knight drillende beskriver som ’hoved-overraskelsen’.

Til sidst falder tiøren for den unge piges højtelskede far. Bunden af æsken har hun nemlig foret med en bunke adoptionspapirer, som bare mangler Ryans underskrift.

Dét får manden til at bryde ud i rørte tårer:

- Gud, det har jeg villet gøre i evigheder, siger han grådkvalt, mens han krammer den unge pige, som snart officielt bliver hans datter.

Se den rørende video i toppen af artiklen.

Det er ikke første gang, at en sød far er gået viralt på Facebook. I oktober sidste år gik det verden rundt, da Benjamin Schock fandt en temmelig original måde at advare sin datters bejler på.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Få EKSTRA overblik
Grønland - Seneste nyt
IA-borgmester: Siumut fordrejer mine ord
EU-konkurrenter klemmer nordatlantiske flyselskaber
Nyt affaldssystem slår to fluer med et smæk
Valgudspil: 95 procent skal videre efter folkeskolen.
Vælgermøde: Ikke et ord om de sociale udfordringer i Narsaq
Unge skal lære at starte virksomhed
sermitsiaq.ag