Rotte nedkæmpede bil: Åd sig gennem Toyota Aygo

En mekaniker fik sig noget af en overraskelser, da han pludselig fandt en død rotte, der havde ædt sig igennem en to år gammel Toyota Aygo

  • Arkivfoto: AP
Arkivfoto: AP

Rotter er nogle stædige og vedholdende væsner, der kan være hårde at knække

Men det var alligevel overraskende, da en mekaniker i Autohallen Kalundborg fandt ud af, at netop en rotte havde besejret en nærmest ubrugt Toyota af modellen Aygo.

En kvindelig kunde henvendte sig forleden til mekanikeren med sin bil, der havde skabt problemer, men årsagen var ikke helt normalt

- En kunde klagede over, at der var noget mærkeligt oppe under instrumentbordet. Hun kunne ikke sige, hvad der var, men der var noget galt. Derfor gik vores tekniker i gang med at skille det ad.

Se også: Kæmpe rotte sad fast i hotel-toilet

- Her finder han en død rotte, der var kravlet op i friskluftfilteret. Den har på en eller anden måde kravlet ind udefra, siger administrerende direktør, Bruno Kjær Jensen, til Ekstra Bladet.

Det var en bil af typen Toyota Aygo, der måtte se sig slået af rotten Det var en bil af typen Toyota Aygo, der måtte se sig slået af rotten

'Moving Forward'
Et af Toyotas slogans er 'moving forward', og det har gnaveren tilsyneladende taget meget bogstaveligt. Rotten dannede en lille redde af fnuller og filterstykker.

Senere har den så bevæget sig ind under instrumentbordet.

Se også: Baby blev bidt ihjel af rotter mens mor var til fest

- Vi måtte skille det hele ad og sætte nye ting ind. Heldigvis havde kunden sin forsikring i orden, så hun slap uden at betale for det lille rotte-eventyr, siger Bruno Kjær Jensen til Ekstra Bladet.

Ifølge mekanikeren er biler dejligt varme om vinteren, og derfor hænder det, at de finde små mus, rotter eller andre gnavere i bilerne.

- Alligevel bliver man da noget overrasket, når man finder sådan et dyr inde i bilen, siger Bruno Kjær Jensen.

Kundens Aygo er næsten to år gammel, men har ikke kørt mere end 7.000 kilometer. Ekstra Bladet har forsøgt at få billeder tilsendt fra forhandleren, men der var angiveligt ingen, der fangede rotten.

Ikke for sarte sjæle! I Brasilien gemte en masse rotter sig ikke i bilen men under gulvet - se videoen hvis du tør

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Få EKSTRA overblik
Grønland - Seneste nyt
Redningsøvelse kan overværes fra kolonihavnen
Lars-Emil bakker op om Vittus
Vittus: Jeg står ikke alene
Fiskerne raser over nyt skifte af naalakkersuisoq
Fondspenge skal styrke små børns sprog
D: Naalakkersuisut står svækket
sermitsiaq.ag