Samfund

Skole spørger hvorfor søn ikke er i skole - se farens flabede svar

Skolen undrede sig over, hvorfor 15-årig elev ikke var dukket op. Farens svar er nu gået viralt

  • En småflabet selfie blev fars svar på, hvorfor 15-årig ikke var dukket op i skole. (Foto: Caters)
En småflabet selfie blev fars svar på, hvorfor 15-årig ikke var dukket op i skole. (Foto: Caters)

Da 15-årige James Morgan for nylig ikke dukkede op i skole, fik hans far en sms fra Stanwell School i South Wales, som ville have en forklaring på fraværet.

Faren, 43-årige Simon Morgan, som er ejer af et rejsebureau, havde i sidste øjeblik valgt at tage sin kone og sin søn med på en rejse til Dubai. Derfor, forklarer han ifølge britiske Metro, havde han ikke nået at advare skolen om, at James Morgan ikke ville komme i skole.

Men i stedet for at forklare sig i en lang tekstbesked, gav Simon Morgan i stedet sønnens skole syn for sagen. Skolens telefon modtog et billede af en solbrille-klædt James Morgan poserende foran Dubais berømte vartegn Burj Al Jarab.

James Morgan mødte ikke i skole 3. marts. Som svar på hvorfor fik skolen dette 'svar'. (Foto: Caters) James Morgan mødte ikke i skole 3. marts. Som svar på hvorfor fik skolen dette 'svar'. (Foto: Caters)  

- Da jeg fik beskeden, besluttede jeg mig for at sende et billede, fordi jeg synes et billede siger mere end tusind ord. Jeg tænker, at det ud fra billedet var ret tydeligt, hvor han var, siger Simon Morgan ifølge Metro om billedet.

Simon Morgan og konen Claire Morgan. (Foto: Caters) Simon Morgan og konen Claire Morgan. (Foto: Caters)  

Det er i øvrigt ikke første gang, at 43-årige Simon Morgan har været opfindsom, når skolen har bedt om svar på sønnens fravær. Tidligere, viser screenshots fra farens korrespondance med Stanwell School, har han anklaget både løver og flodheste for at være skyld i, at James Morgan ikke har været i skole.

Den 35-årige mor Janne Stjernholm fra Bagsværd tager sin datter med på ferie i skoletiden. Hun mener nemlig, det er noget fis, at skolen brokker sig.

Danske Kathrin Heukendorff bad tidligere i år om at få sine penge tilbage for varer, hun ikke havde modtaget. Se virksomhedens flabede svar her.

 

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere