Samfund

Snedig new yorker udnytter snestormen: Bygger iglo og lejer den ud

En opfindsom borger besluttede sig for at få mest muligt ud af en af de værste snestorme, der har ramt New York

  • Patrick M. Horton ville have mest muligt ud af den voldsomme snestorm, og oprettede denne annonce på AirBNB. (Foto: Privat)
Patrick M. Horton ville have mest muligt ud af den voldsomme snestorm, og oprettede denne annonce på AirBNB. (Foto: Privat)

Mens snestormen, der i medierne er blevet døbt ’Jonas’ og lammede det meste af New York og andre dele af den amerikanske østkyst, dukkede en højst usædvanlig annonce op på udlejningstjenesten AirBNB.

Annoncen var oprettet af Brooklyn-beboeren Patrick M. Horton, som udnyttede de mange centimeter sne til at bygge en iglo og lægge den ud til udlejning via BNB.

’Lille hyggelig vinter-iglo for to’ lød beskrivelsen af det alternative lejemål, som Patrick M. Horton udbød for 200 amerikanske dollars per nat.

Men selvom Patrick M. Horton formentlig har haft et glimt i øjet, da han oprettede den alternative iglo-annonce, blev humoren ikke værdsat af udlejningstjenesten, som efter kort tid fjernede annoncen med den begrundelse, at den ikke levede op til deres standarder.

Helt humorforladt var AirBNB dog ikke, for de huskede at give den kreative 28-årige ros for den ’meget velkonstruerede’ iglo. Han fik desuden en rabatkupon forærende til en nat i en godkendt AirBNB-lejlighed.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Få EKSTRA overblik
Grønland - Seneste nyt
Forfatter om Lars-Emil: Han kunne blive ved med at snakke
Pukkelhvalens unge hvisker, når den taler med mor
Jakob Larsen: Det var tyveri
Trump er historisk upopulær hos amerikanerne
Lars Løkke på erhvervsfremstød i Kina
Klar opbakning til Kim som Siumut-formand
sermitsiaq.ag