Samfund

Stak mand i øjet med stilet: Nu slipper hun for fængsel

Hælen fra stiletten sad så godt fast, at Justin Lloyd selv måtte hive den ud af øjet. Alligevel slipper den 22-årige kvinde for fængsel

  • Shadiya Omar stak Justin Lloyd i øjet med hælen fra sin stiletter. (Foto: Bulls)
Shadiya Omar stak Justin Lloyd i øjet med hælen fra sin stiletter. (Foto: Bulls)

Et simpelt skænderi mellem to festglade unge udviklede sig til et sandt overfald i oktober 2014.

Den 22-årige kvinde Shadiya Omar stod d. 18 oktober og ventede på en taxa sammen med sin veninde på vej hjem fra en festlig bytur i indre by i Manchester, England, da den jævnaldrende fyr Justin Lloyd kom over til dem, skriver Daily Mail.

Ifølge retten i Manchester tilbød Justin Lloyd pigerne nogle kiks, men Shadiya Omars veninde skubbede dem ud af hånden på Justin Lloyd, som gjorde gengæld ved at forsøge at hælde resterne af kiksene i hovedet på hende.

Det skulle han dog aldrig have gjort.

Se også: Hundelufter overfaldet med slag og spark

Shadiya Omar reagerede nemlig ved at slå Justin Lloyd i hovedet med sin dyre designersko fra Christian Louboutin.

Hælen fra stiletten ramte Justin Lloyd direkte i venstre øje og satte sig fast, så Justin Lloyd måtte bruge håndkraft til at hive den lange spidse hæl ud af øjet.

- Jeg kunne mærke noget i mit øje. Jeg kunne mærke hælen inde i mit øje. Jeg var bange for, jeg ville miste synet, for på det tidspunkt kunne jeg kun se blod, der kom ud af øjet. Det var helt sløret, og selv nu er det ikke 100 procent, sagde Justin Lloyd i retten, ifølge Daily Mail.

Efterfølgende prøvede Shadiya Omar at stikke af i en taxa, men blev stoppet af Justin Lloyds vennegruppe og kunne i stedet stige ind i en politibil, da politiet ankom til stedet.

Se også: Mand indlagt efter overfald med salmiak-spiritus

Justin Lloyd slap heldigvis af sted med synet i behold, men lider stadig af både fysiske og psykiske men efter hændelsen og har måttet sige sit arbejde op.

På trods af Shadiya Omar har erkendt sig skyldig i at påføre skade på Justin Lloyd, slipper hun for at skulle i fængsel.

Ifølge hendes advokat, David Mortom, tog hun kun skoen af, fordi hun havde ondt i fødderne og ikke fordi, hun ville bruge dem som et våben.

- Der var tale om selvforsvar mod en gruppe høje mænd, der tydeligt var påvirket af alkohol, udtalte Shadiya Omars advokat i retten.

Dommeren, Lindsey Kushner, idømte Shadiya Omar 18 måneder betinget fængsel, seks måneders velgørenhedsarbejde og en bøde på 100 dollar (knap 700 danske kroner, red.), skriver Daily Mail.

Skærmbillede 2016-01-20 kl. 11.25.21.png Samfund - 20. jan. 2016 Chokerende video: Flygtninge angriber journalist med kniv og peberspray

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Få EKSTRA overblik
Grønland - Seneste nyt
Se billeder: Franskmænd vandt sneskulpturfestival
Politiker-debat om overvågning på jobbet
Kun én kommune mod korruption
Kristian Jeremiassen skifter igen politisk spor
Ny grønlænderforening i Fredericia
Besøg Malene i Igaliku via computer
sermitsiaq.ag