Tager afstand fra chikane mod Nykredit-medarbejdere

Foreningen Fairbidragssats.dk understreger, at kampen for lavere bidragssatser skal føres på en sober og ordentlig måde

  • Nykredit-medarbejderne passer bare deres arbejde, understreger Kim Hendry, talsmand for Fairbidragssatser.dk. Foto: Stine Bidstrup
Nykredit-medarbejderne passer bare deres arbejde, understreger Kim Hendry, talsmand for Fairbidragssatser.dk. Foto: Stine Bidstrup

- Jeg håber bestemt ikke, at det er nogle af vores medlemmer. Det er noget, vi tager meget stærkt afstand fra.

Sådan lyder meldingen fra den nye forening af utilfredse Totalkredit-kunder, Fairbidragssats.dk, efter det tidligere i dag kom frem, at flere ansatte i Nykredit, der ejer Totalkredit, har været udsat for trusler og verbale overfusninger. En enkelt har også fået smadret en bilrude.

- Det er íkke den måde, vi skal handle. Vi vil godt føre vores kamp på en sober og en ordentlig måde, siger Kim Hendry, talsmand for den nye forening.

nykreditBORBERG THOMAS.jpg Samfund - 4. mar. 2016 Finansforbund: Vrede kunder venter på lur på medarbejderne

Det er Kent Petersen, formand for Finansforbundet, der fortæller om de rystede medlemmers oplevelser på forbundets hjemmeside.

- Det her er en helt urimelig opførsel over for vores medlemmer. En ting er, at man som kunde kan være frustreret over udsigten til højere boliglån, men det må og skal ikke gå ud over sagesløse medarbejdere, der blot passer deres arbejde og hverken har indflydelse på direktionens eller bestyrelsens beslutninger, siger han.

Det er Kim Hendry helt enig i.

- Det kan man simpelthen ikke være bekendt. De mennesker, der har været udsat for det her, det er bare mennesker, der passer deres arbejde. De kan jo ikke gøre for, at de har en ledelse, der mener, at vi skal have nogle høje bidragssatser. Det er simpelthen under lavmålet, hvis det er det, der er sket.

Foreningen kunne i øvrigt i dag glæde sig over, at endnu et realkreditselskab, Realkredit Danmark, har sænket gebyrerne for de kunder, der ikke længere ønsker at have med Totalkredit og Nykredit at gøre samtidig med, at facebook-gruppen 'Kritiske interessenter i Nykredit og Totalkredit, fredag eftermiddag rundede 35.000 medlemmer.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Få EKSTRA overblik
Grønland - Seneste nyt
MIO udgiver børnebog
Lars Løkke besøger Donald Trump
IA'er til Nivi Olsen: Du lyver
Populært svensk prinsepar venter barn nummer to
S-kandidat: Der er allerede et Iværksætterhus i Nuuk
Kuupik Kleist er ny brancheudvalgsformand i GE
sermitsiaq.ag