Samfund

Tine fik stjålet minder om sin døde mand: Nu har sagen taget en vanvittig drejning

Tine Bjørneboe blev i tirsdags bestjålet. Hun efterlyste sine værdifulde genstande på Facebook. Det viste sig at give pote

  • Privatfoto
Privatfoto

I tirsdags skrev Tine et desperat opslag på Facebook, hvor hun efterlyste en række genstande, som hun havde fået stjålet. Nok var det materialistiske genstande, men for Tines vedkommende havde de en meget større værdi. Det var minder om sin nyligt afdøde mand og far til hendes børn.

Men da Tine Bjørneboe fra Næstved stod op klokken fem i morges for at efterlyse sine ting i Go' Morgen Danmark, skete der noget, som hun dårligt kunne forestille sig.

- Der stod en kasse på trappen op til huset med de to computere og børnenes iPad og mobil. Hurraaaaaa, skriver hun på Facebook.

Tine Bjørneboe kunne næsten ikke tro sine egne øjne, da hun trådte ud ad døren i morges.

  - Jeg blev meget overrasket. Er det virkelig rigtigt, tænkte jeg. Jeg kunne mærke, at det begyndte at summe. Det var en kæmpe lettelse, fortæller hun til Ekstra Bladet.

12.000 delinger gav pote
Efterlysningen på Facebook spredte sig som steppebrand, da hun slog det op i tirsdags. I løbet af et par dage blev opslaget delt mere end 12.000 gange.

I opslaget prøver Tine Bjørneboe at tale til tyvenes hjerter. Hun efterlyser empati og lover, at der ikke vil ske noget, hvis de bare afleverer tingene tilbage på adressen. Det tyder på, at det har virket. Nu takker Tine alle, der har været med til at dele historien.

- Optimismen har virket! Fællesskabet har virket! Åbenheden har virket! At turde bede om hjælp har virket! Igen - TAK - tror sq jeg elsker jer alle sammen, skriver hun i sit opslag.

Det har en kæmpe betydning for Tine Bjørneboe, at hun nu har fået sine ting tilbage.

- Det betyder rigtig meget. Det er jo minder om vores liv sammen med Jakob, før han døde. Minder har det jo med at forsvinde, men det bliver nemmere at fastholde, når man har noget visuelt at forholde sig til, siger Tine.

Det var så sent som i går, at Ekstra Bladet skrev om Tine Bjørneboes efterlysning.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste Nyheder
Hent flere
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Få EKSTRA overblik
Grønland - Seneste nyt
Naalakkersuisut fyrer Henrik Leth i utide
51 - 6 til koalitionen i udvalgsposter
Har hjulpet børnene i 40 år
GE: Ansatte ofre for symbolpolitik
Politiet: ”Børnelokker-sagen er helt ud over normalen”
Stjernespillere klar til spændende slutspil
sermitsiaq.ag