vejret

Skybruddet oversvømmer Fyn

Gader i Odense står under vand, efter et skybrud har ramt

  • Det meste af Fyn har fået massive mængder nedbør. (Foto: Michael Bager/Fynske Medier)
Det meste af Fyn har fået massive mængder nedbør. (Foto: Michael Bager/Fynske Medier)
1/2
Næste »

Odense blev ved 13-tiden ramt af det varslede skybrud. Det betyder, at der er faldet mere end 15 millimeter vand indenfor 30 minutter.

Det betyder, at den trafikerede Thomas B. Thriges-tunnelen i centrum af Odense lørdag eftermiddag blev spærret, efter tunnelleb blev oversvømmet. Det skriver Fyens Stiftstidende.

På netavisen er der ligeledes kommentarer fra læseren, hvor en blandt andet melder om, at den nye ringvej Ejbygade fra Havnen ligeledes står under vand. Og ved Bilka i Odense M og ved jernbanetunnelen ved Banegården får man ligeledes våde tæer.

Læs også:

Se også: Sådan beskytter du dig mod skybrud

Regnen ramte det meste af Fyn, da fronten med regn og torden passerede ved 13-tiden.

Ifølge TV2 Vejret fik Årslev på Midtfyn, sydøst for Odense, på en halv time hele 26 millimeter regn. I alt er der siden i morges faldet 41 milllimeter i byen, som nu har fået den tvivlsomme ære af at være det vådeste sted i Danmark.

I eftermiddag vil fronten ramme Sjælland, Lolland/Falster og Bornholm, hvor der også vil være risiko for skybrud.Hvis du oplever skybrud eller andet vildt vejr, så send os dit billede på SMS til 1224 eller mail det til 1224@eb.dk

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Seneste Nyheder
Hent flere
Få EKSTRA overblik