vejret

Smid vinterfrakken: 20 grader i næste uge

Den østlige del af Danmark får op til tyve grader onsdag og torsdag, mens jyderne formentlig bliver snydt

  • Danskerne får en sidste chance for at lufte sommertøjet, når termometret forhåbentlig rammer de 20 grader onsdag og torsdag (Foto: Linda Johansen)
Danskerne får en sidste chance for at lufte sommertøjet, når termometret forhåbentlig rammer de 20 grader onsdag og torsdag (Foto: Linda Johansen)

Seneste Nyheder

Hent flere
Nyheder
Bliv opdateret med de seneste nyheder direkte i din indbakke. Du får det daglige overblik inden frokost.

Få EKSTRA overblik

Hent flere
 

20 grader i næste uge!

Det lyder næsten for godt til at være sandt, når kalenderen snart siger 1. oktober, og vinteren burde nærme sig med store støvleskridt,

Men den skulle være god nok, vurderer TV2 Vejrets Andreas Nyholm, der dog samtidig advarer danskerne mod at finde bikinien og de små hurtige badebukser frem alt for tidligt.

- Det er ikke helt garanteret, men vi kan godt forvente 18-20 grader onsdag og torsdag. Problemet er, at vi ligger lige på grænsen af den varme luft, som bevæger sig mod Danmark, siger han til ekstrabladet.dk.

SE HVORDAN VEJRET BLIVER, DER HVOR DU BOR PÅ VEJRET.DK

Som det ser ud lige nu, kommer grænsen for den varme luft til at ligge et sted omkring Storebælt, vurderer TV2 Vejret. Det betyder, at Jylland på nuværende tidspunkt bliver snydt for det gode vejr.

- Den her grænsen er stadig ret usikker, så hvis den rykker længere mod vest, så kommer Fyn og Jylland med i det gode vejr, mens hvis den rykker længere til øst, så bliver alle pånær bornholmerne nok snydt, siger Andreas Nyholm og uddyber:

- Bor man på Sjælland og særligt i Hovedstadsområdet og på Bornholm, kan man godt forvente op til 20 grader med meget sol, mens det formentlig bliver overskyet og 13-14 grader i Jylland.

Udover det lille glimt af varme og sol midt på ugen står vejrmenuen på tunge skyer og kold regn både før og efter, vurderer TV2 Vejret.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik