Vejrudsigt

Vejrudsigt: tørt og enkelte solstrejf

Vejret fortsætter diset og overskyet, men der vil komme huller i skydækket

Nyheder
Bliv opdateret med de seneste nyheder direkte i din indbakke. Du får det daglige overblik inden frokost.

Få EKSTRA overblik

Hent flere
 

Se vejret på vejret.dk

Mest gråt og diset, men plads til solstrejf

Højtrykket mod øst sender fortsat ret lun og fugtig luft ind over landet fra syd og det vil mest holde tørt, men en frontzone der bugter sig over Nordsøen nærmer sig og vil i nat give regn.

Kl 8:00 onsdag morgen er det overskyet, diset eller tåget mange steder, men i det nordlige Jylland og omkring trekantsområdet er der også huller i skydækket. Temperaturerne ligger imellem 5 og 8 grader og der blæser en jævn til frisk og lokalt op til hård vind fra syd og sydøst.

Ellers bliver det i dag mest tørt, men også ret fugtigt og diset. Temperaturerne vil holde sig omkring 6 og 8 grader. Enkelte steder, specielt i de sydlige dele af landet, vil solen i perioder kunne skinne igennem det lave skydække. Vinden holder sig det i det sydøstlige hjørne og bliver jævn til frisk.

I aften trækker et regnområde ind fra vest og breder sig i løbet af natten til hele landet og der vil falde ca. 1 til 4 mm nedbør. På Bornholm vil det dog holde tørt frem til torsdag omkring middag. Temperaturerne falder i nat til mellem 2 og 5 grader imens vinden drejer tilbage i syd og bliver let til frisk.

Thomas Alsbirk - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/S

Artiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Kim Vangkilde Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik