Vejrudsigt

Vejrudsigt: fra morgenstunden lidt regn, ellers tørt

De nordvestlige egne får lidt regn, ellers tørt og lidt sol sidst på dagen

Seneste Nyheder

Hent flere
Nyheder
Bliv opdateret med de seneste nyheder direkte i din indbakke. Du får det daglige overblik inden frokost.

Få EKSTRA overblik

Hent flere
 

Se vejret på vejret.dk

Fortsat lunt med lidt sol op ad dagen

Det er fortsat mildt luft der strømmer op over landet fra syd, men dagen starter i det grå med lidt regn over de nordvestlige egne af landet.

Temperaturerne kl. 7:00 ligger imellem 6 og 8 grader og det er overskyet det fleste steder. Omkring Ålborg og Limfjorden regner det en smule. Vinden er let til frisk fra syd.

I løbet af formiddagen vil det holde stort set tørt. Det vil mest være gråt, men særligt over Lolland og Falster vil der være chancer for at solen kan skinne igennem skydækket.

En opklaring vil i løbet af eftermiddagen brede sig så den sydlige halvdel af landet vil få solen at se inden den går ned igen omkring kl 16.

Temperaturerne i dag vil ligge i den lune ende af skalaen for denne årstid og variere imellem 8 og 10 grader. Vinden vil det meste af dagen være let til frisk fra syd, hen under aftenen ved den langs vestkysten tiltage og blive op til hård. De nordvestlige dele af Jylland vil også få en periode med regn ud på aftenen.

I nat tørt vejr og et vekslende skydække med temperaturer imellem 1 og 6 grader. I de sydlige dele af Jylland kan temperaturen lokalt komme under frysepunktet i græshøjde, hvorfor der enkelte steder kan være glatte veje. Vinden drejer om i SSØ men forbliver uændret let til frisk af styrke.

Thomas Alsbirk - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/SArtiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik