Vejrudsigt: Rim glat morgen og solrig dag

Pas på rimglatte veje og tågebanker her til morgen, ellers bliver det en flot mandag

Se vejret på vejret.dk

Klart nat har givet glatte veje og tåge, men det bliver en flot mandag

Nattens klare vejr har givet anledning frost i græshøjde, hvorfor der mandag morgen flere steder er isglatte veje. Flere steder især på Sjælland og Fyn har nattens lave temperaturer også givet anledning til vanddampsmætning af luften og dermed tågedannelse, så sigtbarheden er nogle steder markant nedsat i morgentrafikken.

Dagen vil ellers blive rigtig pæn med tørt vejr og nogen eller en del sol og temperaturer på imellem 5 og 8 grader. Vinden vil i løbet af dagen tiltage og blive jævn til frisk fra syd og ved kysterne op mod en hård vind.

I løbet af i aften vil et skydække brede sig over landet fra syd så det bliver overskyet i det meste af landet. Temperaturerne vil falde til omkring 3 til 5 grader og vinden bliver ret uændret.

De nordlige og vestlige egne vil i løbet af natten kunne få lidt regn og det bliver overskyet natten igennem. Temperaturerne vil i nat igen stige en smule og ligge på omkring 5 til 7 grader og vinden bliver let til frisk fra syd.

Ellers bliver den kommende uge mest grå og ret tør med lune temperaturer, som også om natten holder sig over frysepunktet. Onsdag aften og natten til lørdag vil fronter med regn passere landet, men det er ikke de store nedbørsmænder vi har i vente.

Thomas Alsbirk - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/S

Artiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Seneste Nyheder
Hent flere