Vejrudsigt: kulden trænger sig på fra NØ

Kold luft er på vej ind over landet, det bliver i dag fortsat diset og gråt med lidt nedbør

Se vejret på vejret.dk

Omskifte i vejret, det bliver koldere

Efter at have ligget i en lun sydvestlig strømning igennem en lang periode, er Danmark i løbet af natten til onsdag havnet i en langt koldere luftmasse i forbindelse med at lavtrykket der i går lå over landet nu har bevæget sig mod øst.

Koldere luft strømmer nu ind over landet fra nordøst og der er frost samt sne- og sludbyger på vej.

Morgenvejret

Fra morgenstunden er der let regn i de nordlige dele af Jylland, enkelte steder er der også tåge og der er overskyet i hele landet. Temperaturerne ligger mellem 3 og 7 grader og vinden er svag til jævn fra nordlige retninger.

Det bliver køligere i løbet af dagen

I løbet af dagen vil det fortsat småregne engang imellem og sidst på dagen vil der også dannes byger i de nordvestligste dele af landet. Det vil mest være overskyet, men i de centrale dele af landet er der chancer for enkelte solstrejf.

Temperaturerne vil dagen igennem holde sig på 4 til 7 grader, men i de nordlige egne vil de falde i løbet af dagen og den køligere luft breder sig efterhånden til hele landet. Vinden tiltager lidt og bliver let til frisk fra nordøst.

I aften og i nat falder temperaturerne yderligere til omkring 1 til 3 grader og der vil fortsat være let regn enkelte steder. I de nordlige og vestlige dele af landet kan der komme nogen opklaring ud på natten og lokalt kan dette medføre at der kan forekomme rimglatte veje. I løbet af natten tiltager vinden og bliver let til hård fra nordøst hvilket fører endnu køligere luft ind over landet.

Thomas Alsbirk - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/SArtiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Seneste Nyheder
Hent flere
Få EKSTRA overblik