Vejrudsigt

Vejrudsigt: kulden trænger sig på fra NØ

Kold luft er på vej ind over landet, det bliver i dag fortsat diset og gråt med lidt nedbør

Mest læste i Nyheder

Hent flere

Seneste Nyheder

Hent flere
Nyheder
Bliv opdateret med de seneste nyheder direkte i din indbakke. Du får det daglige overblik inden frokost.

Få EKSTRA overblik

Hent flere
 

Se vejret på vejret.dk

Omskifte i vejret, det bliver koldere

Efter at have ligget i en lun sydvestlig strømning igennem en lang periode, er Danmark i løbet af natten til onsdag havnet i en langt koldere luftmasse i forbindelse med at lavtrykket der i går lå over landet nu har bevæget sig mod øst.

Koldere luft strømmer nu ind over landet fra nordøst og der er frost samt sne- og sludbyger på vej.

Morgenvejret

Fra morgenstunden er der let regn i de nordlige dele af Jylland, enkelte steder er der også tåge og der er overskyet i hele landet. Temperaturerne ligger mellem 3 og 7 grader og vinden er svag til jævn fra nordlige retninger.

Det bliver køligere i løbet af dagen

I løbet af dagen vil det fortsat småregne engang imellem og sidst på dagen vil der også dannes byger i de nordvestligste dele af landet. Det vil mest være overskyet, men i de centrale dele af landet er der chancer for enkelte solstrejf.

Temperaturerne vil dagen igennem holde sig på 4 til 7 grader, men i de nordlige egne vil de falde i løbet af dagen og den køligere luft breder sig efterhånden til hele landet. Vinden tiltager lidt og bliver let til frisk fra nordøst.

I aften og i nat falder temperaturerne yderligere til omkring 1 til 3 grader og der vil fortsat være let regn enkelte steder. I de nordlige og vestlige dele af landet kan der komme nogen opklaring ud på natten og lokalt kan dette medføre at der kan forekomme rimglatte veje. I løbet af natten tiltager vinden og bliver let til hård fra nordøst hvilket fører endnu køligere luft ind over landet.

Thomas Alsbirk - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/SArtiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Kim Vangkilde Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik