Vejrudsigt: kulden trænger sig på fra NØ

Kold luft er på vej ind over landet, det bliver i dag fortsat diset og gråt med lidt nedbør

Se vejret på vejret.dk

Omskifte i vejret, det bliver koldere

Efter at have ligget i en lun sydvestlig strømning igennem en lang periode, er Danmark i løbet af natten til onsdag havnet i en langt koldere luftmasse i forbindelse med at lavtrykket der i går lå over landet nu har bevæget sig mod øst.

Koldere luft strømmer nu ind over landet fra nordøst og der er frost samt sne- og sludbyger på vej.

Morgenvejret

Fra morgenstunden er der let regn i de nordlige dele af Jylland, enkelte steder er der også tåge og der er overskyet i hele landet. Temperaturerne ligger mellem 3 og 7 grader og vinden er svag til jævn fra nordlige retninger.

Det bliver køligere i løbet af dagen

I løbet af dagen vil det fortsat småregne engang imellem og sidst på dagen vil der også dannes byger i de nordvestligste dele af landet. Det vil mest være overskyet, men i de centrale dele af landet er der chancer for enkelte solstrejf.

Temperaturerne vil dagen igennem holde sig på 4 til 7 grader, men i de nordlige egne vil de falde i løbet af dagen og den køligere luft breder sig efterhånden til hele landet. Vinden tiltager lidt og bliver let til frisk fra nordøst.

I aften og i nat falder temperaturerne yderligere til omkring 1 til 3 grader og der vil fortsat være let regn enkelte steder. I de nordlige og vestlige dele af landet kan der komme nogen opklaring ud på natten og lokalt kan dette medføre at der kan forekomme rimglatte veje. I løbet af natten tiltager vinden og bliver let til hård fra nordøst hvilket fører endnu køligere luft ind over landet.

Thomas Alsbirk - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/SArtiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen